Про нас
увійти

Оновлений ФК "Бережани" сенсаційно переміг у гостях заліщицький "Прогрес"

категорія: Футбол | дата: 15 08 2017
Оновлений ФК

13 серпня у 8-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу оновлений ледь не на сімдесят відсотків ФК "Бережани" до певної міри сенсаційно переміг на виїзді завжди непоступливий удома заліщицький "Прогрес" – 2:1.

Першими відзначилися господарі. Після порушення правил у штрафному майданчику Іваном Абрамцем, арбітр призначив пенальті у ворота ФК "Бережани", яке реалізував найактивніший футболіст "Прогресу" Павло Чорномаз (1:0). Однак уже незадовго зі штрафного удару Олег Засєдко зрівняв рахунок (1:1). До воріт було метрів 27-м та ще й під кутом. На різаний навіс Олега вбігало багато гравців бережанської команди, які дезорієнтували воротаря "Прогресу" Юрія Зянька, у підсумку м’яч поцілив у дальній кут воріт (1:1). А в середині другого тайму після подачі з правого флангу від центрального оборонця Дениса Мострянського, воротар господарів невдало зупиняв м’яча і Тарас Семенець (на фото) доправляв смугастого вже в  порожні ворота (1:2)…

– Зміг налаштувати команду, сказав, що незамінних футболістів не буває, давши шанс молодим гравцям, та тим, що в першому колі мали мало ігрової практики. І ті мене не підвели, показавши доволі якісний футбол, – поділився враження від переможного поєдинку наставник ФК "Бережани" Ігор Твардовський.

***

"Прогрес" (Заліщики) – ФК "Бережани" – 1:2 (1:1)


13 серпня. с. Добрівляни. Сільський стадіон. 300 гл. +21 град.

Арбітр: Володимир Ясюченя (Тернопіль), асистенти – Анатолій Пенцак (Микулинці), Іван Сокіл (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

"Прогрес": Зянько, Лилик, Словський, Пастухов, Папірович, Гаврилишин (Пилипюк, 49), Гусляк-к, Валерій Токарчук, Владислав Токарчук ((Ландяк, 75), П. Чорномаз, П. Гуйван.

ФК "Бережани": Цяпа, Мострянський-к, Фанга, Фарботняк, Абрамець, Мацалап (А. Бадло, 55), О. Засєдко (Кучинський, 46), Стирчак, Жига (Зелінський, 86), Грінько, Т. Семенець.

Голи: П. Чорномаз (11), О. Засєдко (16), Т. Семенець (70).

Попереджені: Р. Жига (52), Т. Стирчак (51), Т. Семенець (70).

ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook