Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" мінімально переміг ФК "Козова"

категорія: Футбол | дата: 15 08 2017

13 серпня у 8-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу лідер – великогаївський "Агрон-ОТГ" на власному полі в надскладному поєдинку з мінімальним рахунком переміг ФК "Козова" – 1:0.

Матч був рівним, і якщо більше м’ячем володіли господарі поля і в першому таймі саме їх дії в атаці були гострішими, то в другому – козівська команда створила два гольових моменти і лише дивом м’яч не побував у воротах господарів поля

У першій 45-хвилинці футболісти "Агрону" відкрили рахунок. Пішла атака другим темпом. Захисник Тарас Глухан підключився по лівій бровці і зробив навісну передачу. Нападник Іван Бачинський (на фото) перебуваючи спиною до воріт суперника підсік м’яча головою і той у притирку зі штангою поцілив у дальній кут воріт ФК "Козова" (1:0).  

У другому таймі вже гості були активнішими. Так, після подачі з кутового капітану ФК "Козова" Андрію Мартинюку оборонці господарів дозволили пробити, однак той з близької відстані не поцілив у рамку. А наприкінці матчу просто вбивчий момент був у козівської команди. Після флангової подачі Анатолій Крупа, який вийшов на заміну, з трьох метрів "розстрілював" воротаря "Агрону-ОТГ" Андрія Северина. Той не реагував на удар, але м’яч по-зрадницьки поцілив у штангу.

***

"Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – ФК "Козова" – 1:0 (1:0)

13 серпня. с. В. Гаї. Сільський стадіон. 200 гл. + 25 град.

Арбітр: Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Михайло Брик (Чортків), Ігор Брик (Чортків).

Делегат-спостерігач: Микола Філь (Тернопіль).

"Агрон-ОТГ": Северин, Лівіцький, Ціх, Анатолій Гринченко, Кривобедрий, Глухан, Сартанія (Ковальчук, 54), Гурін, Коник, Мельник-к (Хавтур, 55), Бачинський (Дроздовський, 71).

ФК "Козова": Чикало, Данилюк, Захарчук, Богач, Гаврилюк, Костів, Павелко, Т. Шимонович, Коротюк (Крупа, 59), Мартинюк-к, Мельник.

Гол: І. Бачинський (35).

Попереджені: М. Костів (22), О. Лівіцький (50), Г. Сартанія (51), М. Павелко (67), С. Дроздовський (82).

ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook