Про нас
увійти

"Колос" підсилюється зборівськими вихованцями

категорія: Футбол | дата: 13 08 2017

Одна з найстабільніших команд вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу – "Колос" зі Зборова у комплектації до другої частини сезону ставку зробила на власних вихованців, дозаявивши трьох з них.

Найвідоміший з новачків – 27-річний опорний півзахисник Роман Бабин, котрий футбольну школу вдосконалював у УФК-"Карпати" (Львів), довгий час виступав у Польщі, а останніми командами на Україні в нього були тернопільська "Нива" та великогаївський "Агрон-ОТГ".

Ще один новачок "Колоса" – вихованець зборівського футболу, центральний оборонець, 29-річний Богдан Палій, котрий свого часу навчався в Львівському футбольному інтернаті. Останнім часом він працював у Чехії, але по поверненні на Україну активно набирає форму і головний тренер команди Михайло Забитівський сподівається, що Богдан обов’язково допоможе "Колосу" в другому колі обласного чемпіонату. І, насамкінець, третім дозаявленим футболістом став фланговий півзахисник, 20-річний Андрій Когут, який у першому колі виступав за ФК "Бережани" (брав участь у всіх семи зіграних матчах).

Сьогодні, 13 серпня, зборівський "Колос" у 8-му турі вищої ліги на стадіоні селища В. Березовиця гратиме проти "ДСО-Поділля" (Тернопільський район). Початок матчу о 18.00.

ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook