Про нас
увійти

Черговим новачком "Кристала" став Микола Когут

категорія: Футбол | дата: 13 08 2017
Черговим новачком

Ще одним новобранцем одного з лідерів вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу чортківського "Кристала" став 25-річний Микола Когут, останньою командою якого була теребовлянська "Нива".  

Нагадаємо, раніше нововачками чортківської команди стали – 16-річний атакувальний півзахисник Роман Волохатий, який у першому колі виступав за ФК "Тернопіль-Педліцей" та був її капітаном, 21-річний Роман Семенюк ("Прогрес" Заліщики), 19-річний Іван Рогаль ("Агрон" В. Гаї), 22-річний Андрій Бойчук (ФК "Бережани") та 19-річний Петро Хомишин ("Нива" Тернопіль).

Що цікаво, тепер у заявці чортківської команди є два Миколи Когут. Один – новачок Микола Олегович (10.05.1992 р.н.), другий – уже до певної міри старожил Микола Володимирович (31.08.1998 р.н.).

Нагадаємо, завтра, 13 серпня, чортківський "Кристал" у рамках першого туру другого кола мав грати у гостях з ФК "Кременець-Академія". Однак того дня у чортківської команди за календарем поєдинок 2-го туру аматорської ліги України проти теребовлянської "Ниви". Тому їх матч з кременецькою командою перенесений на резервний день.

ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook