Про нас
увійти

20 тренерів з Тернопільщини отримали диплом ФФУ категорії "С"

категорія: Футбол | дата: 12 08 2017
20 тренерів з Тернопільщини отримали диплом ФФУ категорії

Дипломованих футбольних спеціалістів на Тернопільщині стало більше. Успішно склали іспити та 10 серпня, з рук голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика отримали тренерські дипломи ФФУ категорії "С" 20 слухачів, повідомляє ФФТО.

Курси з підготовки тренерів працювали кілька місяців. Їх очолював заступник декана факультету з навчальної роботи Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, делегат-спостерігач Федерації футболу Тернопільської області Ярослав Богданович Боднар. Головою ж екзаменаційної комісії був особисто відомий у минулому арбітр, розробник методичних посібників з футболу для професіональних тренерів та арбітрів Костянтин Львович Віхров.

Отримані тернополянами дипломи дозволяють працювати тренерами в дитячо-юнацьких та аматорських командах.

Що цікаво, серед дипломованих тренерів – дві дівчини Оксана Паньків та Марія Гришко. Як відзначив Ярослав Боднар, вони на іспитах були одними з кращих з цілої групи.  

Тарас Зіновійович Юрик привітав тренерів з отриманням ліцензії, подякував тим, хто доклав зусиль до підготовки майбутніх спеціалістів, та побажав не зупинятися на досягнутому, кар'єрного зросту і позитиву в роботі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook