Про нас
увійти

Ветеранський чемпіонат області стартує 26 серпня

категорія: Футбол | дата: 12 08 2017
Ветеранський чемпіонат області стартує 26 серпня

У приміщенні Федерації футболу Тернопільської області відбулося організаційне засідання з приводу проведення чемпіонату області серед ветеранів. Його учасники прийняли рішення розпочати змагання з 26 серпня.

За підсумками оргзасідання прийнято рішення, що в заявці на чемпіонат можуть бути два футболісти віком від 35 до 40 років і необмежена кількість гравців віком понад 40 років. До змагань допускають футболісти-ветерани, які народилися, або проживають (прописані) в Тернопільській області.

Формат змагань залежатиме від кількості команд-учасниць. Більшість представників схиляються до думки про проділ ветеранських колективів на дві групи з наступними стиковими матчами за нагороди чемпіонату. Тривалість одного матчу – два тайми по 40 хвилин кожен. Матчі відбуватимуться по суботах.

До 16 серпня потенційні команди-учасниці мають повідомити про свої наміри участі в чемпіонаті в Федерацію футболу Тернопільської області.

За довідками звертатися до Василя Заторського (виконавчий директор ФФТО) та Матвія Николайчука (голова комітету ветеранського футболу).

ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook