Про нас
увійти

Тернопільська Нива зіграла внічию з ФК Львів

категорія: Футбол | дата: 10 08 2017
Тернопільська Нива зіграла внічию з ФК Львів

9 серпня футбольний клуб "Нива" у п'ятому турі Другої ліги на виїзді зіграв внічию 0:0 з футбольним клубом "Львів".

Перша зустріч "Ниви" та "Львова" на професійному рівні вийшла не надто багатою на моменти. Шанси забити протягом матчу були в обох команд, але жоден момент суперники не реалізували.

Тренерський штаб "Ниви" у порівнянні з попереднім матчем проти "Прикарпаття" зробив дві зміни у стартовому складі. Повернувся в основу правий оборонець Дмитро Пріхна, а також замість Гатали зі стартових хвилин на поле вийшов Віктор Шевченко. Саме Шевченко створив перший потенційно небезепечний момент у матчі. Передував йому неточний пас львівського оборонця, який перехопив Юрій Головачук та відкинув на партнера. Шевченко наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, але не влучив навіть у ствір.

Львів'яни відповіли двома поспіль навісами у штрафний майданчик "Ниви". Проте Механів легко справлявся з ними. У середині першого тайму тернопільські оборонці дали можливість пробити супернику метрів із 15-ти. Знову надійно у рамці зіграв Максим Механів.

Вдруге у цій грі забивати міг Віктор Шевченко. На 33-ій хвилині після передачі від Понєдєльніка, півзахисник "Ниви" пробивав метрів із 20-ти. Як і у першому випадку, м'яч розминувся із воротами.

Мабуть, найгостріший момент усього першого тайму відбувся за декілька хвилин до свистка на перерву. Після обрізки поблизу штрафного майданчика "Ниви", суперники вдвох виходили на ворота гостей. Але удар гравця "Львова" парирував той же Механів.

Вийти вперед "Нива" могла уже на першій хвилині другого тайму. Понєдєльнік здійснив фланговий прохід та навісив у район 11-ти метрів. На жаль, Ігор Гатала не дотягнувся до м'яча головою. Зазначимо, що Гатала з'явився на полі ще наприкінці першого тайму, змінивши Ільчишина.

Після цього команди почали грати у відкритий футбол. Це приносило задоволення глядачам, але конструктивних дій на полі було мало. Львів'яни робили чимало флангових подач, які були безрезультатними. Хорошу нагоду у другому таймі змарнував Юрій Головачук. Його удар з кута штрафного забрав у руки воротар.

Знову не обійшлося без грубої помилки в обороні тернополян. Мороз віддав неточну передачу на суперника, який увірвався до штрафного майданчика. Але за мить оборонець виправився, постелившись у підкаті, заблокував удар львів'янина.

Перша в історії протистоянь "Ниви" та "Львова" нульова нічия. Тернополяни набрали п'яте очко у сезоні і залишились на шостому місці у турнірній таблиці. "Леви" після втрати очок опустилися з другого на четверте.

У найближчу неділю, 13 серпня, на "Ниву" очікує протистояння зі стрийською "Скалою". Матч відбудеться у Вишнівці. Початок о 17:00. Вхід — вільний.

Друга ліга, тур 5

9 серпня 2017, Львів

ФК "Львів" – "Нива" 0:0

ФК "Львів": Герич, Матушевський, Бариляк, Бухал, Ощипко, Романчук (Савошко В. 77), Коблюк, Кучинський (Багдай 69), Поручинський (Зайчук 58), Кисленко (Шпирка 58), Омельченко (Міщук 86)

"Нива": Механів, Мороз, Музиченко, Нагорний (Касьяненко 66), Пріхна, Слоневський (Пікуль 76), Чорномаз, Ільчишин (Гатала 42), Понєдєльнік, Шевченко (Кохман 68), Головачук (Апанчук 82)

Попередження: Шевченко (46), Мороз (51), Бухал (50), Ощипко (69), Музиченко (75), Омельченко (75)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook