Про нас
увійти

Сергій Задорожний: "Будемо битися зі "Львовом"

категорія: Футбол | дата: 09 08 2017
Сергій Задорожний:

Головний тренер футбольного клубу "Нива" Сергій Задорожний прокоментував майбутній поєдинок у Львові та кадрові перестановки у команді.

— Сергію Михайловичу, завтра на команду очікує матч проти ФК "Львів". Як пройшла підготовка до гри? Що відомо про суперника?

— Проти "Львова" ми грали у аматорському чемпіонаті, але з того часу склад львів'ян суттєво змінився. З аматорів у команді залишилися лише кілька гравців, а інші — новачки. Команда дуже хороша, багато забиває та добре підготовлена фізично. У складі "Львова" є непогані нападники, активно працюють фланги. Нас очікує нелегкий матч. Готувалися у звичному режимі. Вдалося відійти від поразки. Вважаю, що не зовсім заслужено ми поступились "Прикарпаттю", але мусимо прийняти той резульат. А завтра о 19:00 будемо битися зі "Львовом".

— Протягом тижня у команді відбулися кадрові ротації. Прийшов Ігор Кохман, а покинув клуб Данило Гуральський. Прокоментуйте це.

— Я знав, що Ігор Кохман виступав раніше у "Ниві" і мав непогані характеристики. Проте у грі його бачити не доводилося. Коли він провів з нами кілька тренувань, я побачив його потенціал. У Ігоря є задатки для гри на позиції опорного півзахисника. Має високий ріст, пройшов хорошу школу стрийської "Скали". Помітно, що технічно підкований футболіст. У нього є все, щоб вирости у хорошого футболіста. А найголовніше — це бажання рости та прогресувати.

Щодо Данила Гуральського, то він програвав конкуренцію нашим основним футболістам, виходячи лише на заміну. У його молодому віці важливо мати постійну ігрову практику, щоб прогресувати. Саме тому ми вирішили його відпустити.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook