Про нас
увійти

Міський голова Сергій Надал просить гроші у тернополян для фінансування ФК Тернопіль

категорія: Футбол | дата: 08 08 2017
Міський голова Сергій Надал просить гроші у тернополян для фінансування ФК Тернопіль

Керівництво футбольного клубу Тернопіль звертається до підприємців та тернополян з проханням надати фінансову підтримку тернопільському професійному футболу.

Адже у економічних умовах, що склалися, міська рада Тернополя не спроможна самостійно утримувати професійний футбольний клуб. Для досягнення високих результатів клубу необхідні додаткові ресурси.

Минулого року на діяльність ФК Тернопіль з бюджету міста було передбачено 1,5 мільйони гривень, залучалися спонсорські кошти. Однак 2017 рік показав, що такого фінансування для ФК Тернопіль вже не достатньо.

— Міський бюджет не може посилити додаткові витрати на футбольний клуб, оскільки місто повинне фінансувати медицину та освіту, виділяти гроші для компенсації перевізникам за проїзд пільговиків у громадському транспорті тощо. Звертаємось до небайдужих тернополян і підприємців долучитися до творення справжньої тернопільської народної команди. Адже Тернопіль достойний мати футбольну команду найвищого професійного рівня! — йдеться у зверненні.

Підприємці, які бажають долучитися до фінансування ФК Тернопіль можуть звертатись за тел. 097-897-19-04.

За матеріалами ТМР

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook