Про нас
увійти

ПФЛ веде переговори про порятунок ФК Тернопіль

категорія: Футбол | дата: 07 08 2017
ПФЛ веде переговори про порятунок ФК Тернопіль

Професійна футбольна ліга України (ПФЛ) намагається врятувати статус професійного клубу для Тернополя, який відчуває тяжке становище з фінансуванням.

ФК Тернопіль зіткнувся з серйозними фінансовими труднощами, які можуть перешкодити йому продовжити виступи в чемпіонаті.

Як стало відомо, Тернопіль не планував виїжджати на календарний матч з Поділлям і був близький до того, щоб знятися з чемпіонату, мотивуючи це плачевних фінансовим станом.

Раніше тернопільський клуб попросив Поділля про перенесення свого домашнього матчу в Хмельницький, адже на головному стадіоні Тернополя почалася реконструкція поля, і суперник погодився. А в суботу Тернопіль зіграв виїзний матч проти агробізнесу (1: 2), хоча ще тоді була інформація про можливе невиїзд команди.

У ПФЛ поки не поспішають списувати тернопільський клуб з рахунків і намагаються врятувати його професійний статус, запевняючи в тому, що матч з Поділлям все-таки відбудеться. За нашою інформацією, президент ПФЛ Сергій Макаров веде переговори з мером Тернополя Сергієм Надалом, який є почесним президентом клубу, і намагається знайти шляхи для фінансового оздоровлення муніципального клубу.

Нагадаємо, останні три сезони Тернопіль провів у Першій лізі і лише в нинішньому році понизився у класі, а найбільшим досягненням в історії клубу є вихід в 1/4 фіналу Кубка України в сезоні-2013/14.

Джерело: Sport Arena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook