Про нас
увійти

Агробізнес - ФК Тернопіль. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 05 08 2017
Агробізнес - ФК Тернопіль. Анонс матчу

Сьогодні, 5 серпня, у 4-му турі Першої ліги футбольний клуб Тернопіль у Волочиську зіграє проти місцевої команди - Агробізнес.

18:00. м Волочиськ. Стадіон "Юність"

Ці команди вже зустрічалися в кубку - по пенальті тоді виграв Агробізнес. Однак не тільки це об'єднує суперників. Цілий десант екс-тернополян грає за волочіщан - і такі гравці, як Атласюк, Дубчак або Семенець, мають право вважатися міцними гравцями основи і навіть претендентами на лідерство.

Агробізнес дуже добре пройшов в 1/16 фіналу Кубка України, де добрався до премьерлігового суперника (Верес приїде в Волочиськ). У чемпіонаті не втрачає очок і впевнено очолює Групу А. ФК Тернопіль - напрочуд поганий. Вилетівши з Першої ліги, клуб або не знайшов відразу можливостей посилитися, або недооцінив рівень нового для себе дивізіону. У всякому разі, довелося спішно посилюватися.

Уже в справі Семьянчук і Луканюк, дозаявлені Жовтюк і Коржук. Поки немає стабільності, немає очок, але в минулому турі "муніципали" були без двох хвилин з перемогою. Буковина примудрилася в кінцівці не тільки відігратися, а й перемогти в Тернополі. Петро Бадло - відмінний в минулому гравець і амбітний тренер. Немає сумнівів, що він перебудує команду і постарається реваншуватися в матчі з лідером.

Втім, Андрій Донець збудував зіграну, бойову команду. У неї все попереду. І якщо вона зуміє весь сезон пройти на одному диханні, то ненадовго затримається на цьому рівні. І головне. Вважаємо, Волочиськ повинен стати "новим Рівне" у Другій лізі в плані відвідуваності. На трибунах багато людей, і ця команда гідна такої підтримки.

One to watch - Богдан Семенець

Колишній лідер атак тернополян перейшов в багатші ФК Полтава і Геліос, чимало пограв в Першій лізі. На досвіді посилив навіть таку збалансовану команду, як Агробізнес. Але досвідчений форвард може більше. І якраз на матч проти колишньої команди - добре знайомої, але вразливою - може припасти його бенефіс. У минулому матчі проти команди, з якою він проходив літню підготовку, Богдан заробив важливий пенальті. Що буде зараз?

Джерело: SportArena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook