Про нас
увійти

"Агрон" у принциповому поєдинку переміг "Кристал"

категорія: Футбол | дата: 03 08 2017

Вчора, 2 серпня, великогаївський "Агрон" у пропущеному поєдинку 2-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу на власному полі переміг чортківський "Кристал" – 3:1.

У першому таймі гра була рівною. У першій його половині активніше грали гості з Чорткова. Гольові моменти мали Роман Левіцький – намагався закинути м’яча за комірець воротарю "Агрона" Андрію Северину, однак той витягнув смугастого з "дев’ятки", та Андрій Різник – при виході на одного голкіпера, в останній момент м’яча з ноги у чортківського форварда зняв центральний оборонець "Агрона" Ростислав Ціх. Натомість у другій половині першої 45-хвилинки вже ініціативу перехопили господарі. У одній з контратак Ігор Кохман не реалізував вихід віч-на-віч. Ще двічі небезпечними були удари головою після стандартів Ростислава Ціха – у першому випадку м’яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки, а в другому чортківську команду виручив їхній воротар Іван Рогаль, який витягнув м’яча з нижнього кута, а на добивання Іван Бачинський пробив у сітку з зовнішньої сторони воріт.

Багатим на голи видався другий тайм. На його початку після передачі з лівого краю, у воротарському майданчику чортківські захисники забули центрального оборонця "Агрону", сьогоднішнього іменинника Віктора Ковальчука (цього дня відзначав своє 35-річчя), котрий ударом головою відкрив рахунок – 1:0.

Незадовго Арсен Кривобедрий закинув м’яча за голови чортківських оборонців на Романа Мельника, який майстерно розібрався з голкіпером Іваном Рогалем (2:0). Лише після другого пропущеного м’яча "Кристал" заграв агресивно, і ледь не витягнув гру. Після подачі з правого краю Романа Левицького, точно, ударом головою, пробив по воротах Іван Когут (2:1). За хвилину він ж ціляв у "дев’ятку" і вже, мабуть, бачив м’яча у воротах (як і більшість глядачів), однак той по-зрадницький поцілив у стійку. Пішовши великими силами вперед, чортківська команда у компенсований час пропустили контратаку, яку проходив по лівому краю нападу точним ударом завершив Ігор Кохман (3:1).

***

"Агрон" (Великогаївська громада) – "Кристал" (Чортків) – 3:1 (0:0)

2 серпня. с. В. Гаї. Сільський стадіон. 200 гл. +34 град.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль), асистенти – Роман Островський (Тернопіль), Володимир Федунець (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).

"Агрон-ОТГ": Северин, Ковальчук, Ціх, Анатолій Гринченко, Глухан, Кривобедрий, Гвіанідзе-к, Коник, Гурін (Хавтур, 46), Кохман, Бачинський (Мельник, 46).

"Кристал": Рогаль, Заставецький-к, Семенюк, Левіцький, Хомишин, А. Засєдко, І. Когут, М. Когут, Волохатий, Войцещук (Гайковий, 46), Різник (Коваленко, 63).

Голи: В. Ковальчук (48), Р. Мельник (55), І. Когут (83), І. Кохман (90).

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook