Про нас
увійти

ФК Тернополь – Буковина Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 30 07 2017
ФК Тернополь – Буковина Анонс матчу

Сьогодні, 30 липня, у 3-му турі Першої ліги футбольний клуб Тернопіль дома прийматеме чернівецьку Буковину.

17:00. м Тернопіль. міський стадіон

Ще в минулому сезоні команди боролися за що, щоб не опуститися в Другу лігу, і ось тепер їм належить змагатися за повернення в клас вище. Хоча, як раз про це щось говорити поки що і передчасно: на старті чемпіонату очок вони ще не набирали.

Але нічого дивного в такому стані речей і немає: найчастіше після вильоту з першої ліги команди перебудовуються, так що в фаворити їх відносити ніяк не можна. Тим більше, з такими новинами, які доносяться, наприклад, зі стану Буковини. Після фіаско зі Скелею Юрій Крафт навіть збирався покинути посаду головного тренера. Фінансова складова зазвичай - корінь всіх проблем, і в Чернівцях нині саме той випадок.

"Розбилися" об Скалу в своєму останньому матчі і тернополяни, планово пропускали минулий тур. У ФК Тернопіль і склад постарше, і досвіду більше, але на футбольному полі це якось не особливо позначилося. Напевно позначилася на результатах старту сезону зім'ята підготовка до нього і відсутність серйозних спарингів, так що вже по ходу чемпіонату підопічні Петра Бадло вкочується в сезон. Що ж, дистанція попереду довга, та й заявочна кампанія ще триває, тому варіанти для маневрів є. Уже сьогодні повинен посилити команду знову повернувся в клуб Олександр Музика. Також підписано грузинський легіонер Немо Шелія (за нашими даними, їм цікавилася також Нива, - прим. Sport Arena). На черзі - Іван Луканюк та Сергій Загідулін, вже пограли навіть на більш високому рівні (латвійська Вища ліга у першого і Перша ліга в іншого).

В рамках другої ліги суперники зіграють вперше, а ось в суперництві класом вище перевага на боці Буковини. При цьому свою єдину перемогу над чернівецьким колективом ФК Тернопіль здобув в гостях.

* * *

історичний баланс

У чемпіонатах і кубках України: 4: + 1 = 1-2, 3: 8 на користь Буковини

На поле ФК Тернопіль: 2: + 0 = 1-1, 1: 3 на користь Буковини

Джерело: SportArena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook