Про нас
увійти

Олександр Музика повернувся до ФК "Тернопіль"

категорія: Футбол | дата: 29 07 2017
Олександр Музика повернувся до ФК

Уже втретє в своїй спортивній кар’єрі до ФК "Тернопіль" повертається досвідчений 26-річний опорний півзахисник Олександр Музика.

Перший прихід Олександра до муніципалів датується 2015 роком. Тоді, щоправда, він зіграв всього 5 матчів за тернополян і довгий час лікувався. Весною 2017 року Сашко після року перебування у Фінляндії (команда ТП-47), вдруге одягнув футболку ФК "Тернопіль". У чемпіонаті України серед команд першої ліги 2016/17 рр. Олександр у другому колі зіграв за тернополян 10 поєдинків.

Після закінчення минулого сезону Музика вирішив випробувати долю, але після нетривалих пошуків нової команди, він таки повернувся до ФК "Тернопіль", який для Сашка, мабуть, уже став рідним.

Варто нагадати, що Олександр у Тернополі пустив коріння. Адже 1 жовтня 2015 року в нашому місті одружився на тернополянці Наталії.

Народився Олександр Музика 14 березня 1991 року в Стаханові. Вихованець клубу "Сталь" (Алчевськ), перший тренер О. М. Музика. Виступав за команди: "Ворскла" (Полтава, дубль), "Нива" (Тернопіль), "Кремінь" (Кременчук), "Славутич" (Черкаси), МФК "Миколаїв", ФК "Тернопіль", ТП-47 (Торніо,  Фінляндія).

ФК "Тернопіль"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook