Про нас
увійти

"Нива" – "Арсенал-Київщина". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 22 07 2017

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у другому турі Другої ліги буде футбольний клуб "Арсенал-Київщина" з Білої Церкви. Матч відбудеться на стадіоні "Вишнівець" у смт. Вишнівець 22 липня о 18:00.

Друга ліга, другий тур

"Нива" – "Арсенал-Київщина"

22.07.17, смт. Вишнівець, 18:00

Арбітр — Холявко А. Ю. (Львів)

Асистенти арбітра — Притула О. Г. (Львівська обл.), Ковальчук Ю. А. (Львів)

Четвертий арбітр — Лапко С. Р. (Львів)

Спостерігач арбітражу — Кошура В. Г. (Чернівці)

Перед матчем

Матч "Ниви" проти "Арсенал-Київщина" буде дебютним для нашої команди не лише у новому чемпіонаті Другої ліги, але й першим на новому стадіоні у Вишнівці, який до цього часу не приймав матчів такого рангу. "Нива" через зняття зі змагань дубля "Черкаського Дніпра" була вимушена пропускати дебютний тур у чемпіонаті. Щоб заповнити вимушену паузу підопічні Сергія Задорожного провели спаринг з молодіжкою львівських "Карпат" у якому святкували мінімальну перемогу 1:2 завдяки голам Дзядикевича та Ільчишина.

"Арсенал-Київщина" у Вишнівці теж дебютує у новому сезоні Другої ліги. Команда з Білої Церкви ризикувала взагалі не стартувати у чемпіонаті через невизначеність із фінансуванням. "Каноніри" перенесли домашню гру першого туру з "Поліссям", але за кілька днів до матчу з "Нивою" таки заявили про свої наміри вирушити на гру. У Вишнівець команда суперника прибуде безпосередньо у день проведення матчу.

Зазначимо, що дискваліфікованих гравців перед грою у складі обох команд немає. "Ниві" точно не допоможе травмований центральний захисник Костянтин Пікуль. Решта заявлених гравців — готові допомогти команді у сьогоднішньому матчі.

Суперник

У заявці білоцерківського "Арсеналу" перед грою — лише 13 футболістів. За день до поєдинку із "Нивою" "каноніри" дозаявили 25-річного Харіса Джорджа Кемфора, останнім клубом якого був "Патріот" з Київської області. Цей футболіст переважно виступав у аматорських змаганнях Київської області та має досвід виступів у Польщі.

Загалом для білоцерківців цей матч не буде першим у цьому сезоні. Команда стартувала на першому попередньому етапі Кубка України домашнім матчем проти івано-франківського "Прикарпаття". Проте подолати цей етап "Арсенал" не зумів, поступившись з рахунком 0:3. Власне, "Прикарпаття" у наступному етапі зіграє проти "Ниви".

Найстарший гравець у заявці суперника — згаданий Харіс Джордж Кемфор. Наймолодший — 17-річний Ігор Ростовецький.

Факти протистояння

— перший матч "Ниви" та "Арсенала" у чемпіонаті Другої ліги

— перша гра професійних команд на стадіоні у смт. Вишнівець, який урочисто відкрили на початку липня

— колишніми гравцями "Арсенал-Київщина" є одразу три теперішні футболісти "Ниви" — Антолій Чорномаз, Антон Музиченко та Данило Гуральський. Останній ще у минулому сезоні захищав кольори команди з Білої Церкви.

Статистика офіційних матчів

"Нива" та "Арсенал-Київщина" в офіційних матчах не зустрічалися

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook