Про нас
увійти

Андрій Понєдєльнік: "Хотілося теж взяти участь у серії пенальті і пробити"

категорія: Футбол | дата: 11 07 2017
Андрій Понєдєльнік:

Андрій Понєдєльнік у поєдинку проти харківського "Металіста 1925" забив перший м'яч "Ниви" на професійному рівні. На жаль, дограти поєдинок до кінця форвард не зумів через жорстке зіткнення з суперником.

— Андрію, як почуваєшся після отриманого ушкодження?

— У мене розсічена брова одразу у двох місцях. Пішов у боротьбу за м'яч, вибив його, а далі пам'ятаю уже як покидав поле. Зараз почуваюся добре.

— Що відчував після перемоги?

— Емоцій не передати. Дуже радів за нашу команду. Хотілося теж взяти участь у серії пенальті і пробити. Радий за партнерів, які зробити все для перемоги.

— З чим пов'язаний не зовсім вдалий початок матчу?

— Далася взнаки відсутність трьох гравців — Пікуля, Мороза та Гатали. Їх в старті замінили новачки. Вони працюють з командою не так давно, тому ще бракує зіграності. Крім цього, більшість наших гравців ще не мають досвіду матчів на такому рівні.

— Особисто у тебе було переживання перед грою?

— Переживав, але коли вийшов на поле, то заспокоївся.

— Нічия 2:2 в основний час закономірна?

— Вважаю, що так. Ми мали кілька хороших моментів і суперники також створили ряд гольових моментів. А загалом нічия цілком справедливий результат.

— Представники "Металіста" у післяматчевих коментарях зазначають, що наші гравці затягували час, симулюючи травми та судоми. Що можеш відповісти?

— Можу відповісти за себе. У мене кілька разів були судоми, тому не міг обійтися без допомоги лікаря. Спеціально час не затягував.

— Ти відзначаєшся у другому матчі поспіль. Спочатку був гол у товариській грі з "Прикарпаттям", а тепер забив "Металісту". В чому секрет останніх успіхів?

— Жодних секретів немає. Я вважаю, що для гравця атакувального плану забивати часто не є чимось дивним. Ми працюємо на тренуваннях, відпрацьовуємо різні вправи для результативного завершення атаки. Так вийшло, що мені вдалося забити двічі поспіль.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook