Про нас
увійти

Євген Андрушків: "Збруч" зіграв на рівні своїх можливостей

категорія: Футбол | дата: 11 07 2017
Євген Андрушків:

Федерації футболу Тернопільської області продовжує підбивати підсумки першого кола чемпіонату області. На черзі команда "Збруч" з Підволочиська, котра обіймає другу сходинку турнірної таблиці в першій лізі. Головний тренер команди Євген Андрушків у бліц-інтерв’ю розповів про виступити його підопічних та поділився планами на майбутнє. 

– Проаналізуйте гру "Збруча" у першому колі?

– Команда зіграла на рівні своїх можливостей. Інколи дещо не виходило, але це футбол. До хлопців особливих претензій немає, всі старалися, віддавались на футбольному полі в кожній грі.

– Зробить коротка оцінку "Збруча" по його ланках та персоналіях…

– Стабільно провели перше коло воротар Олег Глушка, захисники Михайло Оліяр та Андрій Біскуп. Андрій Хома і Ігор Копцюх хоча й є номінальними захисниками, закривали на футбольному полі різні позиції. Останній взагалі три матчі відстояв на воротах і пропустив лише один гол, який, що цікаво, забив його партнер по команді М. Оліяр. У центрі поля на своєму рівні зіграли досвідчені Матвій Николайчук та Богдан Іванців, яким допомагали Богдан Коза та Михайло Паюк. Михайло діяв, як в центрі, так і на флангах півзахисту. Лівий півзахисник Максим Паюк також провів якісно першу частину чемпіонату. Тішить, що прогресують молоді футболісти – Руслан Хабаров, Назар Мазур, Роман Бортнік. А відкриттям нашої команди звичайно є нападник, 21-річний Дмитро Познанський, котрий додає у грі в кожному матчі.

– Який поєдинок для "Збруча" в першій частині сезону був найкращий, а який – найгірший?

– Найкращий матч підволочиської команди був у Скалі-Подільській (Борщівський район). Після першого тайму ми програвали місцевій "Скалі-Айва" – 0:2, до того ж наш воротар Олег Глушка ще й отримав травму. Та в підсумку ми змогли вирвати перемогу – 3:2. А провальним матчем можна назвати домашню гру проти ФК "Тернопіль-Педліцей". Підволочиська команда володіла перевагою, але гол не змогла забити, більше того, ще й пропустили м’яч у власні ворота на 92-й хвилині.

– Як оцінюєте рівень конкуренції в першій лізі?

– Загалом команди доволі хорошого рівня. З команд-суперниць  мені найбільше сподобались "Скала-Айва" (Скала-Подільська) і "Нива"(Теребовля).

– Чи буде "Збруч" активно працювати на так званому трансферному ринку, запрошуючи нових футболістів для підсилення своєї гри?

– Cклад команди хочемо зберегли і плануємо запросити не більше ніж 2-3 нових гравців.

– Які завдання стоять на сезон у під волочиської команди?

– Плануємо посісти місце не нижче другого у турнірній таблиці.


Статистика виступів "Збруча" в першому колі:

2 місце – 10 матчів: В – 7, Н – 1, П – 2, м’ячі 26:7, 0 – 22

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook