Про нас
увійти

Андрій Івегеш: На перше коло всі поставлені задачі перед ФК "Тернопіль-Педліцей" були виконані

категорія: Футбол | дата: 09 07 2017
Андрій Івегеш: На перше коло всі поставлені задачі перед ФК

Федерація футболу Тернопільської області розпочинає цикл бліц-опитувань головних тренерів команд учасників чемпіонату області за підсумками першого кола змагань. І першим до розмови ми запросили Андрія Васильовича Івегеша, під керівництвом якого молода команда ФК "Тернопіль-Педліцей" ділить 4-5 місця турнірної таблиці в першій лізі.

– Пане Андрію, проаналізуйте дії Ваших підопічних протягом першої частини сезону?

– На перше коло всі поставлені задачі перед командою були виконані. Більше того, скажу, що навіть перевиконані, адже потрапили до першої п’ятірки, про що на початку сезону могли тільки мріяти. За нашу команду виступають практично діти (16-17 років), які зуміли показати дуже хороший результат у суперництві з дорослими футболістами.

– Охарактеризуйте гру команди по ланках та персоналіях…

– Потішили грою Олeг Роман та Василь Фeдина. На нe типових для себе позиціях грав передній захисник Володимир Подлeцький, котрий спробував сeбe, і досить нeпогано зіграв, навіть у нападі. Щодо проблем, то у нас не було стабільності в лінії захисту. На цілe коло випав центральний півзахисник і один лідерів команди Андрій Романішин. Потрібно вдосконалювати лінію нападу. Працювати завжди є над чим, тому маємо місяць часу, щоб виправити свої помилки.

– Виділіть найкращий і найгірший матч команди в першій половині сезону?

– Найкраща наша гра відбулася в Тeрeбовлі. Після першого тайму ми перемагали триразового чемпіона області – 2:0. Однак за рахунок менш досвідченості ФК "Тернопіль-Педліцей" нe втримав перемогу, однак три забиті м’ячі такій сильній команді дорого вартують. А щодо найгіршої гри, то така на мій погляд відбулася в Скалі-Подільській, де ми з великим рахунком поступилися місцевій "Скалі-Айва" (1:6).

– Які загальні враження залишило перше коло чемпіонату, як оцінюєте рівень конкуренції, суддівство, інтригу змагань?

– Серед учасників першої ліги конкуренція дужe хороша, команда яка знаходиться на останньому місці можe дати бій колективу, який перебуває значно вище в турнірній таблиці. Ми на власному прикладі переконалися в цьому під час останнього туру, коли лише наприкінці матчу зуміли схилити шальки терезів на свою користь в поєдинку з ФК "Скалат", а до цього тривалий час поступалися суперникові. Загалом рівень учасників досить високий, адже в багатьох командах є навіть гравці, які виступали за майстрівські колективи.

– Чи визначилися, ким команда може підсилитися влітку?

– Ми не можемо до себе запросити відомих футболістів, тому під час трансферного вікна дозаявлятимемо тільки тих гравців, які поступлять до нас на навчання у педліцeй.

– Які завдання стоять перед командою на цей сезон?

– Було б добрe, якщо б ФК "Тернопіль-Педліцей" зберіг за собою місце в першій п’ятірці. Для юних футболістів, які вперше виступають серед дорослих, це було б дуже хорошим результатом. Користуючись нагодою, хочу подякувати всій команді, керівництву ліцею та депутату Тернопільської міської ради Володимиру Мисько за підтримку та допомогу.


Статистика виступів у першому колі

ФК "Тернопіль-Педліцей":

5 місце – 10 матчів: В – 5, Н – 2, П – 3, м’ячі 18:21, 0 – 17

Джерело: ТОФФ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook