Про нас
увійти

ФК Тернопіль - Агробізнес. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 09 07 2017
ФК Тернопіль - Агробізнес. Анонс матчу

Сьогодні, 9 липня, на Тернопільському міському стадіоні відбудеться матч першого попереднього етапу Кубка України з футбол, у якому ФК Тернопіль буде приймати волочиський Агробізнес.

18:00. м Тернопіль. Центральний міський стадіон

ФК Тернопіль вперше зіграє перед рідною публікою після вильоту з першої ліги - і, цілком можливо, в останній раз перед реконструкцією стадіону. А тут ще такий суперник - Волочиськ це не так далеко, а головне - багатий клуб-новачок другої ліги перетягує колишніх "городян" Тернополя. Та ще й яких!

За Агробізнес вже давно грають досвідчені захисники Атласюк і Дубчак - вони виграли з командою золоті медалі аматорського чемпіонату України цього літа. Але співзасновник клубу з Волочиська Олег Собуцький не дарма нам анонсував гучні імена. Агробізнес підписав кращого бомбардира в історії ФК Тернопіль Богдана Семенця - і таким чином посилив атаку, де і так грає кращий бомбардир чемпіонату ААФУ Микола Темнюк (18 голів - в т.ч. хет-трик в скандальному фіналі з Металістом-1925). А ще, кажуть, клуб може підписати і лідера півзахисту тернополян Віталія Богданова.

Самі розумієте - в такій ситуації це буде бій. І він покаже, серйозні надії на ФК Тернопіль Петра Бадло і Агробізнес Андрія Донця - як потенційних фаворитів другої ліги. Фахівці вважають, що тернополяни після провального сезону у Першій лізі і втрати майже всіх нечисленних лідерів буде статистом на тлі багатих конкурентів. Чи згодні з цим господарі?!

ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

Відразу кілька колишніх гравців тернопільських профі-клубів грають зараз за Агробізнес.

One to watch - Богдан Семенець

У ФК Полтава і Геліос, граючи в благополучних клубах з хорошим оточенням, Семенець не зміг повторити тієї результативності, яка вдавалася йому в Тернополі при Василі Івегеші. А як буде в агробізнесі, куди екс-форвард студентської збірної України приходить більш досвідченим, але і вже далеким від молодого віку? Якщо заб'є рідному клубу, стане святкувати?

За матеріалами: SportArena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook