Про нас
увійти

"Олімпійське літо" завітало до Теребовлянської об’єднаної територіальної громади

категорія: Футбол | дата: 09 07 2017

У селі Долина Теребовлянського району Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" провів спортивно-масові заходи відповідно до Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах "Олімпійське літо". Дітки різного віку взяли участь в естафетах та розвагах, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Гарна погода та сонячний настрій супроводжували дітей впродовж змагань. Хлопчики та дівчатка змагались у восьми різноманітних цікавих естафетах, що допомагали виявити, якими фізичними якостями краще володіє кожна дитина, адже естафети розвивають різні фізичні якості: швидкість, спритність та витривалість.

Окрім цього, під час змагань діти могли виховувати і свої морально-вольові якості – не здаватись перед труднощами, наприклад, якщо програв у естафеті, то можна спробувати позмагатись ще і ще, поки не станеш першим.

Спортивне свято завершилось відзначенням найбільш швидких та спритних – вони отримали більшу кількість призів, але менш підготовлені не залишились без уваги. Усі учасники змагань отримали призи з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", Тернопільського обласного відділення НОК України та незмінного партнера і спонсора обласного центру "Спорт для всіх" видавництва "Школярик".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook