Про нас
увійти

Кубок голови ОДА виграла команда управління державної служби з надзвичайних ситуацій

категорія: Футбол | дата: 02 07 2017
Кубок голови ОДА виграла команда управління державної служби з надзвичайних ситуацій

12 команд стали учасницями турніру з міні-футболу серед працівників державних підприємств, установ та організацій "Кубок голови Тернопільської обласної державної адміністрації", присвяченого 21-й річниці Конституції України. Такі змагання 28 червня відбувались на спортивному майданчику зі штучним покриттям Тернопільського національного економічного університету, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА

"Мені приємно сьогодні вас усіх бачити на полі, і дякую кожному за участь у цьому спортивному святі з нагоди Дня Конституції. Найважливіше для нас – це той понад десятитисячний колектив чоловіків та жінок, які працюють в органах державної влади, служать народу України і Тернопіллю, захищаючи територіальну цілісність, пильнуючи правопорядок в області, які сумлінно виконують свої професійні обов’язки у різних структурах та комунальних підприємствах нашого краю. Думаю, подібні змагання нам варто буде проводити частіше, щоб у кожного із нас з’являлася додаткова нагода займатися спортом, тримати себе у хорошій фізичній формі, тренувати свою внутрішню волю. Принциповим результатом сьогоднішнього Кубку для мене є лиш те, щоб за переможцем тягнулися інші. Участь кожного із вас сьогодні у змаганнях доводить вміння нашої Тернопільщини працювати командно", - зазначив у вітальному слові до учасників Степан Барна, голова Тернопільської ОДА.

Відтак, у футбольних баталіях зустрічалися такі команди: Тернопільська ОДА, Головне управління державної казначейської служби, в/ч 3002 Національної гвардії України, Управління патрульної поліції м. Тернополя, Головне управління Національної поліції у Тернопільській області, Управління ДСНС у Тернопільській області, КП "Тернопільводоканал", Тернопільська міська рада, Тернопільська митниця ДФС, команда працівників соціальної сфери, Головне управління ДФС у Тернопільській області, команда "Нотаріуси Тернопілля".

У півфіналах жереб звів команди державної фіскальної служби і ДСНС та митниці і казначейства. У обох іграх команди діяли дуже обережно, про що свідчив рахунок: ДФС-ДСНС – 1:1, Митниця-Казна – 0:0. За підсумками серії пенальті у фінал пройшли ДСНС та Митниця.

У матчі за третє місце "казначеї" впевнено перемогли податківців – 3:0.

Фінальний матч теж не потішив численних уболівальників голами, тому доля турніру знову покладалась на пані Фортуну у серії пенальті, де більше пощастило команді управління державної служби з надзвичайних ситуацій – 2:1 і перемога у турнірі!!!

Справжнім героєм півфінальної і фінальної ігор став воротар команди ДСНС – Коробель Тарас, який у 2 серіях пенальті пропустив лише один гол! За підсумками турніру саме він отримав перемогу у номінації "Кращий воротар". Кращим захисником став Галадза Назарій із команди державної фіскальної служби. У номінації "Кращий бомбардир" усіх випередив Глов’юк Руслан (Казначейство), а кращим гравцем змагань став представник Тернопільської митниці – Хархут Андрій.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook