Про нас
увійти

"Нива" мінімально поступилась у першому спарингу

категорія: Футбол | дата: 02 07 2017

1 липня у товариському матчі футбольний клуб "Нива" Тернопіль програв у Брюховичах дублерам львівських "Карпат" з рахунком 3:2.

Затишна клубна база львівської команди зустріла тернополян рясним дощем, який не припинявся аж до фінального свистка. У стартовому складі "Ниви" на цей поєдинок вийшли десять гравців, які залишилися у команді з аматорського чемпіонату. Вийнятком став центральний захисник на перегляді, який вимушено замінив у старті травмованого Тараса Мороза.

Гру активніше розпочали гості і уже на першій хвилині Віктор Шевченко створив потенційно небезпечний момент. Згодом голкіпера львів'ян по черзі турбували Гатала, Слоневський та Дзядикевич. Натомість господарі поля у середині тайму відкрили рахунок. Після помилки у центральній зоні оборони, нападник "Карпат" реалізував вихід сам-на-сам з Механівим. Відігратись нашій команді вдалося за лічені хвилини до свистка на перерву. Хорошу комбінацію точним ударом завершив Юрій Головачук.

На старті другого тайму у ворота "Ниви" було призначено пенальті — у штрафному майданчику сфолив Назар Ільчишин. Проте одинадцятиметровий "леви" не реалізували — гравець пробив вище воріт. Та все ж незабаром "Карпати" вдруге у цьому матчі вийшли вперед. Після подачі з лівого флангу, суперник головою розстріляв ворота "Ниви".

У середині другого тайму тренерський штаб "Ниви" провів ряд замін і одна з них доволі швидко спрацювала. Нападник на перегляді, після серії рикошетів, підхопив м'яч у штрафному майданчику та невідпорно пробив у дальній кут воріт — 2:2.

Втримати нічию тернополянам завадив стандарт. Гравець "Карпат" прямим ударом зі штрафного прошив стінку з оборонців "Ниви", а воротар на перегляді зреагувати не зумів. До завершення матчу, тернополяни мали, як мінімум, два гольові моменти. Спершу півзахисник на перегляді завтавав удару зльоту — кіпер з великими труднощами перевів на кутовий. А трохи пізніше автор другого голу у складі "Ниви" завдавав удару з лінії штрафного майданчика — м'яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки.

Наступний товариський матч у рамках тренувальних зборів, наша команда проведе уже 4 липня. У Ямниці "Нива" протистоятиме івано-франківському "Прикарпаттю". Початок зустрічі о 17:00.

Стартовий склад "Ниви": Механів, Пікуль, Пріхна, новачок, Гатала, Понєдєльнік, Дзядикевич, Слоневський, Шевченко, Ільчишин, Головачук

На заміну виходили: 9 потенційних новачків

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook