Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" – другий півфіналіст кубку області

категорія: Футбол | дата: 02 07 2017

30 червня, відбувся повторний матч 1/4 фіналу кубку Тернопільської області з футболу. Чортківський "Кристал" на власному полі поступився великогаївському "Агрону-ОТГ" – 0:1, тим самим за підсумками двох матчів (перший поєдинок завершився на користь великогаївської команди – 2:1) віддав суперникові право виступати в півфіналі кубка.

Тренери команд розташували футболістів на полі за практично однаковими тактичними схемами. Вони різнилися лише в тому, що в чортківців на вістрі атаки був один гравець і троє в центрі півзахисту, а в "Агрону" – два яскраво виражені форварди.

Отож, головний тренер господарів Василь Івегеш розставив гравців так: Іван Магіс зайняв місце в воротах, пару центральних оборонців склали – капітан Юрій Заставецький та Сергій Лис, на краях захисту діяли – Іван Тарабалка (зліва) і Андрій Засєдко (справа). У центрі півзахисту грали Денис Мострянський, Михайло Войцещук і Іван Когут, на флангах – Роман Левицький (зліва) та Олег Коваленко (справа) і на вістрі атаки був один Володимир Гайковий.

Наставник гостей Ігор Бадло застосував традиційну схему: 1х4х4х2. Ворота боронив Іван Рогаль, Олег Лівіцький та Ростислав Ціх грали в центрі оборони, Андрій Сухецький та Тарас Глухан – на флангах у захисті (перший – справа, другий – зліва). Арсен Кривобедрий зайняв позицію опорного півзахисника, а ветеран команди Автанділ Гвіанідзе грав піднападником. Справ у півзахисті діяв Анатолій Гринченко, зліва – Дмитро Коник. І пару нападників склади Іван Бачинський та Ігор Кохман. 

На ейфорії могли гості забити і ще кілька м’ячів. Так, після удару зі штрафного у виконанні Ростислава Ціха, кіпер "Кристалу" Іван Магіс зумів витягнути м’яча з-під поперечини. А під час масованої атаки "Агрону" Ігор Кохман поцілив м’ячем у поперечину…      

Приємно, що поєдинок одних з кращих команд обласного футболу незважаючи на будній день та спекотну погоду на стадіоні "Цукровик" зібрав доволі значну глядацьку аудиторію. На матчі також був присутній голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Зіновійович Юрик. Серед глядачів також були присутні міський голова Чорткова Володимир Шматько, голова Великогаївської громади Олег Кохман, почесний президент ФК "Агрон-ОТГ" Юрій Березовський. З такою підтримкою можна не сумніватися, що футбол в регіоні розвиватиметься, а команди-учасниці боротимуть за найвищі нагороди, як в кубку, так і в чемпіонаті.

***

"Кристал" (Чортків) – "Агрон" (Великогаївська громада) – 0:1 (0:0)

30 червня. Чортків. Стадіон "Цукровик". 400 гл. +30 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Олег Чемний (Тернопіль), Володимир Федунець (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Олександр Циганков (Тернопіль).

"Кристал": Магіс, Заставецький-к,  А. Засєдко, Лис, Мострянський, Тарабалка, Войцещук, Левіцький, Коваленко (Крашівський, 76), І. Когут, Гайковий (Скалій, 73).

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Лівіцький, Ціх-к, Сухецький, Глухан, Кривобедрий, Гвіанідзе (Кіцак, 83), Анатолій Гринченко, Коник, Кохман (Дроздовський, 90), Бачинський (Мельник, 46).

Голи: Д. Коник (58).

Попереджений: І. Тарабалка (23), Д. Мострянський (55), А. Кривобедрий (68), А. Засєдко (74).

За матеріалами ФФТО

 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook