Про нас
увійти

У південному обласному дербі переміг чортківський "Кристал"

категорія: Футбол | дата: 23 06 2017
У південному обласному дербі переміг чортківський

В останньому поєдинку 7-го туру в вищій лізі чемпіонату Тернопільської області з футболу чортківський "Кристал" у принциповому південному обласному дербі переміг заліщицький "Прогрес" – 4:1.

Чортківська команда забила по два голи в кожному з таймів. У першій 45-хвилинці Андрій Різник пройшов по флангу та прострілив на Володимира Гайкового. Той віддав передачу на дальню стійку і Микола Когут поцілив у ближній кут (1:0). Подвоїли рахунок чортківчани з пенальті, яке арбітр призначив за гру рукою після удару по воротах Андрієм Різником. З "точки" капітан "Кристалу" Юрій Заставецький розвів м’яча та воротаря Івана Мельника по різних кутах (2:0).

На початку другого тайму після флангового прострілу кіпер "Прогресу" Мельник до м’яча не дотягнувся і Володимир Гайковий метрів з 5-ти ударом під поперечину забив третій гол у матчі (3:0). Потім у гостей сталося вилучення (на 54-й хвилині друге попередження отримав Роман Семенюк), після цього стало зрозуміло, що господарі перемогу не відпустять.

У час, що залишився, суперники обмінялися голами. Гості відзначили після не досить впевнених дій голкіпера Іванп Магіса, який пропустив після удару Владислава Токарчука у ближній кут воріт (3:1). А останній гол у матчі забив Андрій Засєдко, котрий спершу вийшовши віч-на-віч з кіпером пробив у воротаря. Але однак Засєдко не виключився з гри і з гострого кута таки доправ м’яча в порожні ворота (4:1).

***

Вища ліга. 7 тур

"Кристал" (Чортків) – "Прогрес" (Заліщики) – 4:1 (2:0)


21 червня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 300 гл. +27 град.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль), асистенти – Михайло Брик (Чортків), Іван Сокіл (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).

"Кристал": Магіс, Заставецький-к, А. Засєдко, Мострянський (Левіцький, 58), Тарабалка, Михальчук (Лис, 49), Войцещук (Скалій, 66), І. Когут, М. Когут (Крашівський, 71), Різник, Гайковий.

"Прогрес": Мельник, Кузь, Семенюк, Папірович, Ткачик, Пилипюк, П. Чорномаз, Гусляк-к, Городинський, П. Гуйван (Ландяк, 62), Леськів (Токарчук, 46).

Голи: М. Когут (21), Ю. Заставецький (28, з пен.), В. Гайковий (47), В. Токарчук (76), А. Засєдко (86).  

Попереджені: Р. Семенюк (38), І. Мельник (66), І. Тарабалка (67).

Вилучений: Р. Семенюк (54, друге попередження).

За матеріалами ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook