Про нас
увійти

"Нива" Тернопіль – "Нива" Теребовля. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 17 06 2017

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 22-му турі чемпіонату України серед аматорів буде футбольний клуб "Нива" Теребовля. Матч відбудеться на стадіоні у с. Великі Гаї 17 червня о 15:00.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів, тур 22

"Нива" Тернопіль – "Нива" Теребовля

17.06.17, с. Великі Гаї, 15:00

Матч першого кола: "Нива" Теребовля – "Нива" Тернопіль 0:0

Дискваліфікації: Шевченко, Ільчишин — Гаврилюк

Арбітр — Подригуля В. В. (Луцьк)

Асистенти арбітра — Кравченко Ю. С. (Львів), Цмоканич Н. М. (Львів)

Четвертий арбітр — Циганков О. О, (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Папірович В. Г. (Хмельницький)

Перед матчем

Дві "Ниви" в очному протистоянні у Великих Гаях підведуть підсумок своїх виступів у чемпіонаті України серед аматорів сезону 2016/17 років. Матч першого кола завершився справедливою нульовою нічиєю, адже тоді команди на двох створили лічені моменти для взяття воріт. Перед заключним туром перевага у турнірній таблиці за командою з Теребовлі, яка випереджає тернополян на 2 очки.

У попередньому турі "Нива" з Теребовлі створила, мабуть, найгучнішу сенсацію, обігравши вдома підгірський "Оскар". При цьому теребовлянці пропустили першими, але віднайшли у собі сили зрівняти рахунок, а на останніх хвилинах і вирвати перемогу.

"Нива" Тернопіль знайшла свою гру лише під завісу чемпіонату. Незважаючи на всі кадрові проблеми, підопічні Сергія Задорожного в останніх трьох матчах набрали 7 очок. Кадри підвели тернополян і після останньої гри у Червонограді, адже одразу два гравці основи пропустять суботню гру проти теребовлянської "Ниви" через дискваліфікацію. Мова йде про кращого бомбардира "Ниви" у чемпіонаті Назара Ільчишина та Віктора Шевченка. Має одну суттєву втрату і команда з Теребовлі. Гру пропустить ключовий гравець центра поля Роман Гаврилюк.

Суперник

Теребовлянська "Нива" крім участі у аматорській лізі паралельно приймає участь і у чемпіонаті Тернопільської області по Першій лізі, де впевнено лідирує. Навесні до керма теребовлянської команди прийшов знаний тренер Ігор Яворський, який змінив на цьому посту Назара Козака.

Загалом суперника можна назвати домашньою командою. У цьому сезоні аматорського чемпіонату "Нива" здобула лише одну перемогу на виїзді, обігравши з рахунком 0:1 "Ковель-Волинь". Для порівняння, у домашніх іграх сезону теребовлянці перемагали шість разів.

Найстаршим у заявці "Ниви" з Теребовлі є Михайло Рябий (34 роки). Наймолодшим — 18-річний Михайло Оконський.

Кращими бомбардирами "Ниви" у аматорському чемпіонаті є Олександр Боженко та Віктор Ковалик, які по 4 рази забивали у чужі ворота.

Факти протистояння

Матч проти теребовлянської "Ниви" може стати останнім для тернопільської "Ниви" не лише у чемпіонаті, але й загалом на аматорському рівні через майбутній перехід команди у професіонали.

Півзахисник теребовлянської "Ниви" Михайло Рябий минулого року виступав за тернопільську "Ниву". А оборонець тернопільської команди Тарас Мороз захищав кольори теребовлянців.

Статистика офіційних матчів

Чемпіонат Тернопільської області, тур 8

26 червня 2016, Великі Гаї

"Нива" Тернопіль – "Нива" Теребовля 0:0

Чемпіонат Тернопільської області, тур 17

5 жовтня 2016, м. Теребовля

"Нива" Теребовля  – "Нива" Тернопіль 1:1

Голи: Стриєшин (32) – Кривобедрий (74)

Чемпіонат України серед аматорів Група 1, тур 11

6 листопада 2016, м. Теребовля

"Нива" Теребовля – "Нива" Тернопіль 0:0

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook