Про нас
увійти

"Оскар" – "Чортків-Педуніверситет". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 17 06 2017

У суботу, 17-го червня відбувся матч 22-го туру Чемпіонату України серед аматорів, в якому "Чортків-Педуніверситет" на виїзді зіграє проти Оскара(Підгір'я).

"Оскар" – "Чортків-Педуніверситет" (матч першого кола 5:0)

17.06. 17.00. Стадіон "Маяк" (Підгір’я)

Підгірський "Оскар" чемпіонат завершить домашнім матчем проти аутсайдера першості — "Чортків-Педуніверситет". В останніх турах аматорської ліги "Оскар" переслідують лише невдачі — п'ять матчів без перемог. А останній програш від теребовлянської "Ниви" відкинув команду з Підгір'я на третє місце у турнірній таблиці. Нагадаємо, що перше коло "Оскар" завершив на вершині турнірної таблиці. Зважаючи на останні події у клубі, "Чортків-Педуніверситет" може потрапити під гарячу руку франківців. Тим паче, що у першому колі "Оскар" на полі суперника був переконливим — 0:5. Максимум на що претендує чортківська команда у цьому сезоні, це піднятися з останньої на передостанню сходинку турнірної таблиці. Щоправда, для цього потрібно обігрувати "Оскар" та сподіватись на поразку "Львова".

Перед матчем в обох команд є втрати, пов'язані із дискваліфікаціями. "Оскару" не допоможе Роман Курташ, а "Чорткову" — Іван Тарабалка.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook