Про нас
увійти

"Нива" на виїзді обіграла соснівський "Рочин"

категорія: Футбол | дата: 12 06 2017

11 червня у матчі 21-го туру чемпіонату України з футболу серед аматорів (Група 1) футбольний клуб "Нива" Тернопіль переграв на виїзді з рахунком 0:1 "Рочин" з Соснівки.

У другому виїзному матчі поспіль "Нива" домоглася мінімальної перемоги та залишила свої ворота у недоторканості. Перемогу тернополянам приніс Святослав Дзядикевич, який забив головою після подачі з кутового.

Поєдинок у Червонограді розпочався з пресингу від господарів. "Рочин" змусив гостей ненадовго відійти в оборону. Перший момент футболісти з Соснівки створили на 2-ій хвилині. Після подачі з кутового головою невдало пробив Назар Цюпка. За хвилину здалеку пробивав фактурний нападник Андрій Кохман — теж мимо. Згодом знову воротам "Ниви" загрожував Цюпка, але удар з розвороту йому не вдався і м'яч пройшов набагато вище воріт.

Ближче до середини першого тайму тернополянам вдалося вирівняти гру і моменти уже почали з'являтися біля воріт Коваленка. Спочатку Пікуль, а згодом Слоневський та Понєдєльнік пробивали здалеку, проте всі удари пройшли повз ворота "Рочина". Вступити у гру досвідченого кіпера соснівської команди змусив потужний удар Юрія Головачука — воротар у карколомному стрибку відвів загрозу від власних воріт. А за кілька хвилин по тому дивом не забив Святослав Дзядикевич. Після подачі Назара Ільчишина з правого флангу, нападник "Ниви" пробивав у падінні ножицями, але м'яч влучив у стійку!

Кінцівка першого тайму теж була за тернополянами. Вдруге у матчі майстерність чужого воротаря перевірив Головачук — кіпер дістав м'яч з-під перекладини та перевів на кутовий. А після подачі з корнера Мороз головою розстрілював ворота, але не влучив у рамку.

Навідміну від першого тайму, після перерви гольових моментів в обох команд суттєво поменшало. На старті другої частини матчу господарі небезпечно прострілювали у штрайний майданчик, але гравець не встиг замкнути дальню стійку. "Нива" відповіла дальнім ударом від Ільчишина. А у середині тайму рахунок міг відкрити нападник "Рочина" Назар Цюпка. Після подачі з правого флангу, форвард пробивав в дотик, але врятував ворота Максим Механів.

Розв'язка гри наступила за десять хвилин до фінального свистка. Героєм зустрічі став нападник "Ниви" Святослав Дзядикевич. Спершу він завдавав дальнього удару з яким впорався воротар. А після подачі з кутового та скидки від Понєдєльніка, Дзядикевич своїм моментом скористався та у падінні головою розстріляв ворота Коваленка. Фактично цей епізод став останнім вартим уваги у цьому матчі. "Нива" вдруге поспіль перемогла на чужому полі та продовжила безпрограшну серію до трьох матчів поспіль.

В останньому турі аматорського чемпіонату України підопічні Сергія Задорожного прийматимуть вдома теребовлянську "Ниву".

Чемпіонат України серед аматорів Група 1, тур 21

11 червня 2017, м. Червоноград

"Рочин" – "Нива" Тернопіль 0:1

Гол: Дзядикевич (80)

"Рочин": Коваленко, Домальчук, Іванишин, Портянко, Процишин (Васюта 17), Найдишак, Яструб (Семиряк 71), Кохман, Болкіт (Божик 84), Кутний (Дева 57), Цюпка

"Нива": Механів, Пріхна, Пікуль, Мороз, Слоневський, Шевченко (Хомишин 90+1), Заторський, Дзядикевич (Гатала 86), Понєдєльнік, Головачук, Ільчишин

Попередження: Дева (66), Ільчишин (66), Шевченко (72)

Результати 21-го туру

"Ковель-Волинь" – "Агробізнес" 1:3

"Рочин" – "Нива" Тернопіль 0:1

"Нива" Теребовля – "Оскар" 2:1

"Чортків-Педуніверситет" – "ОДЕК" 2:3

ФК "Львів" – "Чайка" 0:2

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook