Про нас
увійти

Андрій Понєдєльнік: "Навмисно дуже грубо не граю — ніколи не хочу травмувати гравця"

категорія: Футбол | дата: 11 06 2017
Андрій Понєдєльнік:

Форвард "Ниви" Андрій Понєдєльнік поділився думками про майбутній матч з "Рочином" та розповів про принципових суперників.

— Андрію, попередній матч у Ковелі ти вимушено пропускав через дискваліфікацію. Переживав за партнерів на відстані?

— За час перебування в "Ниві", пропускав матч через дискваліфікацію вперше. Емоції не дуже позитивні, коли в команді 14 футболістів, а ти ще й отримуєш дискваліфікацію перед дуже важливою і принциповою грою. Переживав за команду, але і вірив, що привезуть 3 очки, оскільки всі були по-особливому налаштовані на матч.

— Загалом тебе можна назвати жорстким гравцем? За що переважно отримуєш попередження?

— Думаю, що ні. Бувають матчі коли гра диктує свої умови. Останні матчі проходять на рівні, коли боротьба відіграє не малу роль. Інколи можу сфолити. Навмисно дуже грубо не граю — ніколи не хочу травмувати гравця. Але буває по-різному.

— Чи змінились твої функції на полі після приходу нового тренера?

— Змінилась тактика, і функції відповідно інші. Більше отримую м'яч у вільних зонах. Тактика дозволяє частіше брати гру на себе.

— Що перш за все вимагає від тебе Сергій Задорожний?

— На тренуваннях вимагає більшої концентрації на ударі і короткому пасі.

— Наступний суперник у чемпіонаті — "Рочин". У першому колі ти відіграв проти них увесь матч. Чим тобі запам'ятався той поєдинок і чого очікуєш від недільної гри?

— Матч був хорошим. Багато хороших моментів в нас було. Запам'ятався матч незабитим пенальті в ворота "Рочина". Гра в неділю буде дуже складною. Відібрати очки буде нелегко, але ми зараз у хорошій формі, тому вірю, що переможемо.

— Нива за два тури до фінішу посідає лише 9-те місце. На твою думку, воно відображає реальний рівень команди?

— Думаю, що ні. Ми провели дуже хороші матчі з лідерами. Грали на рівні з ними, десь не вистачило майстерності дотриматись останні хвилини, десь не вистачило фарту. Це 9-те місце точно не наша сходинка в таблиці.

— Хто для тебе найбільш принциповий суперник у чемпіонаті?

— Найбільш принциповим суперником вважаю "ОДЕК", оскільки раніше, не перебуваючи у "Ниві", багато матчів провів проти команди юнаків, а пізніше і проти аматорів.

— Проти якої команди було грати найважче?

— Найважче було грати проти "Агробізнеса" на виїзді (гра завершилася 1:1, а "Нива" пропустила на останній доданій хвилині — прим.). Багато сил віддали на полі. Багато оборонялись, що не могло не виснажувати…

Джерело: ФК Нива

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook