Про нас
увійти

Тернопільська Нива сьогодні зіграє виїзний поєдинок проти Рочина з Соснівки

категорія: Футбол | дата: 11 06 2017
Тернопільська Нива сьогодні зіграє виїзний поєдинок проти Рочина з Соснівки

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 21-му турі чемпіонату України серед аматорів буде футбольний клуб "Рочин". Матч відбудеться на стадіоні "Шахтар" у Червонограді 11 червня о 17:00.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів, тур 21

"Рочин" – "Нива" Тернопіль

11.06.17, м. Червоноград, 17:00

Матч першого кола: "Нива" – "Гірник" 0:0

Дискваліфікації: Богданов

Арбітр — Дубровець П. В. (Житомир)

Асистенти арбітра — Онищук В. О. (Житомир), Супрунюк П. А. (Волинська обл.)

Четвертий арбітр — Сторожук Я. М. (Львівська обл.)

Спостерігач арбітражу — Дмитрук Я. В. (Рівне)

Перед матчем

Після двотижневої паузи, "Нива" вдруге поспіль у чемпіонаті зіграє на виїзді. Підопічні Сергія Задорожного завітають у Червоноград, де свої матчі проводить "Рочин" з Соснівки. Допомогти тернополянам у протистоянні з третьою командою чемпіонату зможе нападник Андрій Понєдєльнік, який попередню гру у Ковелі пропускав через дискваліфікацію. А один з лідерів соснівської команди Микола Богданов, поєдинок пропустить за тією ж причиною.

"Нива" у попередньому матчі нарешті перервала довготривалу серію без перемог, обігравши на виїзді "Ковель-Волинь". Ця перемога стала першою для команди у 2017-му році. "Рочин", після доволі невиразного початку другого кола, в останніх чотирьох поєдинках чемпіонату не програє. Тричі команда Володимира Підкіпняка здобувала перемоги, а минулого тижня зіграла на виїзді з "Оскаром" у нульову нічию.

Матч першого кола між "Нивою" та "Рочином", що відбувся у Великих Гаях, теж пройшов без забитих голів. Але ближчими до перемоги були наші футболісти, які наприкінці зустрічі не реалізували пенальті, призначене за гру рукою захисника соснівської команди у штрафному майданчику. Тоді героєм епізоду став кіпер "Рочина", який впорався з ударом Ігоря Кохмана.

Суперник

Команда з Соснівки — одна із найдосвідченіших у чемпіонаті. Головний тренер "Рочина" Володимир Підкіпняк теж виходить на футбольне поле і у цьому сезоні провів три поєдинки та відзначився одним забитим м'ячем у ворота "ОДЕКа".

"Рочин" паралельно приймає участь у Прем'єр-лізі чемпіонату Львівської області з футболу. Після восьми зіграних матчів соснівські футболісти посідають 8-ме місце з 14-ти команд.

Найстаршим у заявці "Рочина" є граючий головний тренер Володимир Підкіпняк (40 років). Наймолодшим — 19-річний Павло Іванишин.

Кращим бомбардиром "Рочина" у аматорському чемпіонаті є Назар Цюпка, який у 16-ти матчах, відзначився чотири рази.

Факти протистояння

"Нива" вперше зіграє на червоноградському стадіоні "Шахтар".

Основним домашнім стадіоном "Рочина" є стадіон "Шкільний" у Соснівці. У 2017-му році соснівчани двічі грали у Червонограді в рамках чемпіонату. У першій грі "Рочин" розійшовся нулями з "Агробізнесом", а згодом переміг з рахунком 3:2 оржівський "ОДЕК".

Захисник "Рочина" Олександр Портянко кілька років тому захищав кольори тернопільської "Ниви", яка виступала у Першій лізі.

У першому колі "Рочин" виступав під назвою "Гірник", але у міжсезоння вирішив повернутися до історичної назви клубу.

Для "Ниви" цей матч буде останнім виїзним у аматорському чемпіонаті, для "Рочина" — останнім домашнім.

"Нива" та "Рочин" цього року зустрічалися у рамках 1/4 фіналу турніру пам'яті Ернеста Юста. У Винниках перемога дісталася "Рочину" 3:2, який пройшов до півфіналу, залишивши "Ниву" за бортом змагань.

Статистика офіційних матчів

29 жовтня 2016, с. Великі Гаї

"Нива" – "Гірник" 0:0

Джерело: ФК Нива

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook