Про нас
увійти

ДЮФК Чемпіон посів четверте місце на турнірі UTMOST CUP у Вінниці

категорія: Футбол | дата: 09 06 2017
ДЮФК Чемпіон посів четверте місце на турнірі UTMOST CUP у Вінниці

З 29 травня по 1 червня у Вінниці відбувся Всеукраїнський дитячий турнір з футболу UTMOST CUP у категорії U-8. Команда дитячо-юнацького футбольного клубу "Чемпіон" 2009 р. н. під керівництвом тренера Стахіва Олександра Володимировича посіла четверте місце.

Участь у турнірі взяли 20 команд, які на першому етапі були поділені на 4 групи по 5 команд. Команда ДЮФК "Чемпіон" потрапила у групу В, де змагалася проти команд з Луцька, Вінниці, Одеси та Ізмаїла і стала переможцем своєї групи.

— Перший матч у групі ми зіграли внічию 1:1 з ізмаїльським "Дунаєм", — розповідає тренер Олександр Володимирович Стахів. — Вели у рахунку, але наприкінці матчу пропустили гол. Після цього з рахунком 4:1 ми по черзі перемогли вінницьку школу Блохіна і Бєланова, а також одеський "Чорноморець-2". В останній грі групового етапу боролися за перше місце з луцькою "Волинню". Гра була надзвичайно напруженою і видовищною і завершилася нашою перемогою 4:3. Це дало нам змогу вийти до чвертьфіналу з першого місця.

У чвертьфіналі "Чемпіони" зустрілися з житомирським "Поліссям" та святкували впевнену перемогу 3:1. Півфінальний матч проти господарів турніру – вінницької "Прем'єр-Нива" завершився програшем 0:3. Також невдача спіткала "Чемпіонів" у грі за 3-4 місце проти київського клубу "Чемпіон". У підсумку — четверте місце у тернопільських футболістів.

— З кожного турніру ми робимо певний висновок. Будемо виправляти наші помилки на тренуваннях та готуватися до наступних змагань. Турнір загалом сподобався. Жаль, що не вдалося здобути призове місце на яке ми заслуговували. — підвів підсумки турніру тренер.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook