Про нас
увійти

В 1/8 кубка Тернопільської області "Агрон" розгромив ФК "Бережани"

категорія: Футбол | дата: 08 06 2017
В 1/8 кубка Тернопільської області

Одразу після жеребкування кубка Тернопільської області більшість футбольних спеціалістів назвали пару 1/8 фіналу "Агрон" – ФК "Бережани" передчасним фіналом змагань. Але з великою долею ймовірності можна назвати переможця пари вже після першого матчу, який завершився сьогодні, 7 червня, вікторією команди "Агрон" з Великогаївської громади – 5:1.

Очевидно, матч мав більшу вагу для команди "Агрон", яка в чемпіонаті області програла двічі поспіль, тому її футболісти повинні були реабілітуватися перед вболівальниками та керівництвом клубу. Натомість бережанська команда була дещо ослаблена, адже в її складі не було двох найдосвідчених гравців основного складу. Через травми не змогли вийти на поле 30-річний нападник Борис Кучинський та 32-річний атакувальний півзахисник Ігор Швець. Без них гості виглядали доволі блідо і майже нічого не створили біля воріт суперника.

Гаївська команда відкрила рахунок вже на початку матчу. Олександр Кіцак перехопив м'яча на половині поля суперника, одного захисника обіграв і вийшовши віч-на-віч з кіпером ФК "Бережани" Андрієм Гарасом, точно пробив у нижній кут воріт (1:0). Подвоїв "Агрон" рахунок в середині першого тайму. Прохід їхнього нападника Ігоря Кохмана лівим краєм оборонець гостей Юрій Білик зупинив недозволеним прийомом у штрафному майданчику і Андрій Сухецький потужним ударом під поперечину реалізував пенальті (2:0).

На старті другого тайму гол-красень вдався герою матчу Олександру Кіцаку. Його гарматний удар метрів з 28-ми став повною несподіванкою для кіпера гостей (3:0). Вчетверте господарі забили на контратаці. Андрій Сухецький передачею між захисниками вивів на побачення з голкіпером ФК "Бережани" Андрієм Гарасом "свіжого" Андрія Мельника (за шість хвилин до цього вийшов на заміну) і той без проблем розібрався з воротарем (4:0). Непристойним рахунок зробив все той ж Олександр Кіцак, який завершив слаломний прохід вздовж штрафного майданчика, не зустрівши серйозного опору з боку бережанських захисників (5:0). Лише після цього господарі заспокоїлися і дозволили супернику забити гол престижу. Володимир Гриб продавив центральних оборонців "Агрона" і точно пробив в "шістку" метрів з 17-ти (5:1).

***

"Агрон-ОТГ" (Великогаївська громада) – ФК "Бережани" – 5:1 (2:0)

7 червня. В. Гаї. Сільський стадіон, 200 гл. +25 град.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль), асистенти – Василь Бельзецький (Тернопіль), Андрій Ющишин (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Лівіцький, Ціх, Глухан, Сухецький, Гвіанідзе-к (Кривобедрий, 52), Кіцак, Анатолій Гринченко (Хавтур, 73), Коник (Бадеме, 77), Паламар (Мельник, 55), Кохман (Бачинський, 64).

ФК "Бережани": Гарас-к, Клюшніченко, Білик (Фанга, 73), Фарботняк (Кривий, 46), Бойчук, Абрамець (Мацалап, 59), Крупа (А. Когут, 46), Стирчак, Гриб, Семенець (Цицонь, 73), Грінько (Засєдко, 59).

Голи: О. Кіцак (8, 49, 84), А. Сухецький (25, з пен.), Р. Мельник (61), В. Гриб (86).

Попереджені: А. Крупа (22), М. Цицонь (83), Р. Мельник (90+1).

За матеріалами ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook