Про нас
увійти

Богдан Бадло став чемпіоном світу у складі збірної України

категорія: Футбол | дата: 08 06 2017
Богдан Бадло став чемпіоном світу у складі збірної України

В Італії, у місті Кальярі, завершився чемпіонат Світу з футзалу серед спортсменів з вадами зору, який став тріумфальним для збірної України, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У фіналі наша команда, у складі якої виступав представник Тернопільського "Інваспорту" Богдан Бадло, перемогла збірну Англії з рахунком 3:0, виборовши золоті нагороди і здобувши звання чемпіона світу.

До речі, команди зустрічалися між собою і на груповій стадії турніру, де теж виявилися сильнішими – 2:0. Також на шляху до чемпіонського титулу українці обіграли таких суперників, як Франція (3:1), Японія (12:1) та Іспанія (3:1).

У матчі за третє місце бронзу світової першості виграла збірна Росії, яка здолала команду Іспанії у серії пенальті (2:2 – основний час, 2:1 – пенальті). Нагадаємо, що на минулих Паралімпійських іграх-2016 в Ріо Україна показала найкращий результат за всю історію, а паралімпійська збірна з футболу стала командою року в нашій країні.

Додамо, що Богдан Бадло – заслужений майстер спорту України, 1984 р.н., уродженець села Товсте Заліщицького району, представляє Тернопільський центр та ДЮСШІ "Інваспорт".  (На фото зліва Богдан Бадло під номером 6).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook