Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" впевнено переміг зборівський "Колос"

категорія: Футбол | дата: 01 06 2017
Чортківський

В останньому поєдинку 5-го туру чемпіонату Тернопільської області у вищій лізі чортківський "Кристал" на власному полі здобув комфортну перемогу над зборівським "Колосом" - 4:0.

У Чорткові сьогодні, 31 травня, відбулося відкриття обласного футбольного сезону. Місцеві вболівальники довго цього чекали, адже через участь чортківського колективу в аматорських змаганнях, кілька матчів за участю "Кристалу" в чемпіонаті області було перенесено. Після традиційних слів вітань з боку представників влади, відбулося підняття державного прапора, яке сигналізувало про початок футбольного сезону.

У самому матчі велику перевагу мали господарі поля. Вже на сьомій хвилині після передачі Володимира Гайкового в розріз між двома захисниками на ударну позицію вийшов Андрій Різник і метрів з шести пробив у дальній кут воріт (1:0). На 20-й хвилині капітан "Кристалу" Юрій Заставецький прямий ударом зі штрафного у "шістку" збільшив перевагу чортківців до двох м’ячів (2:0). У цьому моменті невдало зіграв кіпер "Колоса" Руслан Мазур, адже гол було забито саме у кут в якому стояв воротар.

В середині другому таймі Іван Тарабалка замкнув дальню стійку після подачі кутового (3:0). Незадовго після передачі Володимира Гайкового віч-на-віч з голкіпером суперника вийшов Олександр Штибель і точно пробив поміж ніг воротарю "Колоса" (4:0).

Варто відмітити у цьому поєдинку фмолодого воротаря "Кристалу" Володимира Павлишена, який відстоявши на нуль, зробив собі хороший подарунок до дня народження, яке він святкує саме сьогодні.

***

ФСК "Кристал" (Чортків) – "Колос" (Зборів) – 4:0 (2:0)

31 травня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 200 гл. +22 град.

Арбітр: Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Андрій Федунець (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

"Кристал": Павлишен, Заставецький-к, Чорний, Левицький (Засєдко, 46),  Тарабалка (Скалій, 78), Кондзьолка, Войцещук (Михальчук, 78), І. Когут (Штибель, 72), М. Когут (Мострянський, 46), Гайковий, Різник (Лис, 74).

"Колос": Мазур (Колісник, 80), Палій, Світлик, М. Турчак (П. Грабчак, 46), Муравський, Комар, В. Грабчак, Головко (Процик, 78), Бардокін-к, Козелко, В. Турчак (Блакита, 66).

Голи: А. Різник (7), Ю. Заставецький (20), І. Тарабалка (70), О. Штибель (75).

Попереджені: М. Турчак (9), І. Козелко (69). Д. Мострянський (72), О. Штибель (86), С. Комар (86), В. Михальчук (88).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook