Про нас
увійти

ФК "Козова" сенсаційно обіграла "Прогрес"

категорія: Футбол | дата: 31 05 2017
ФК

У Козовій сенсаційну перемогу здобув місцевий ФК над одним з лідерів чемпіонату Тернопільської області з футболі у вищій лізі – заліщицьким "Прогресом" (1:0).

Долю матчу вирішив єдиний гол на початку другого тайму. Андрій Мартинюк розрізною передачею знайшов Ярослава Мельника. Той вийшов на одного воротаря та зумів його переграти. Ще в одному епізоді близьким до взяття воріт був Андрій Мартинюк, який пробив у дальній кут, впіймавши воротаря на протиході. Але в останню мить з порожніх воріт м’яча вибив польовий гравець "Прогресу". Гості хоча й контролювали м’яча, створили чимало стандартів, останніх десять хвилин практично притиснули козівчан до їхніх воріт, але реальна нагода в них була тільки одна. Після удару з середньої відстані кіпер ФК "Козова" Андрій Чикало з надзусиллями, однак таки зумів відвести загрозу.  

***

ФК "Козова" - "Прогрес" (Заліщики) - 1:0 (0:0)

28 травня. Козова. Стадіон "Цукровик". 150 гл. +23 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти - Віталій Буняк (Бережани), Вадим Трач (Тернопіль).

Інспектор-спостерігач: Олександр Циганков (Тернопіль).

ФК "Козова": Чикало, Данилюк, Захарчук, Місецький, Д. Репела, Т. Шимонович (Павелко, 46), Гаврилюк (Ю. Шимонович, 89), Костів, Мартинюк-к, Габрук (Микичак, 82), Стець (Мельник, 46).

"Прогрес": Мельник, Хировський (Щацький, 78), Словський, Наконечний, Лилик, Гусляк-к, Папірович, Пилипюк (Кузь, 88), Городинський, Леськів, Токарчук (Ландяк, 67).

Голи: Я. Мельник (53).

Попереджений: М. Костів (23).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook