Про нас
увійти

ФК "Копичинці" – ФК "Трибухівці" – 2:1

категорія: Футбол | дата: 16 05 2017
ФК

Зі стартового свистка арбітра стало зрозумілим, що господарі зовсім по іншому сценарію розпочало чергову свою гру, аніж попередню – з розвідки та вивчання суперника. Взнаки далася наявна інформація, що ФК "Трибухівці" свої три стартові матчі програли.  

Тому з перших хвилин ФК "Копичинці" заволоділи ініціативою, що принесло свої плоди вже на третій хвилині. Передачу з позиції правого інсайда у виконання Назара Мороза, Ігор Сливка, у центрі карного майданчика, свідомо пропустив - м’яч дістався Сергію Рибаку, який майстерно "поклав" його у лівий кут воріт.

Опісля  у матчі був єдиний період до 22 хвилини, де спостерігалася рівна гра команд, що проходила в основному в центральній частині поля. В одній з атак скориставшись помилкою півзахисту господарів, трибухівчанин Ігор Кістяник пройшовши лівим краєм зробив простріл у воротарський майданчик. Голкіпер Володимир Черниш на перехваті невдало зафіксував м’яча і той відлетів до ніким не прикритого тезку подаючого Ігоря Крушельницького, котрому нічого не залишалося  як попасти у порожні ворота (1:1).

До кінця гри, яку можна назвати матчем невикористаних можливостей, на полі домінувала одна команда – ФК "Копичинці". Не помилюся, якщо скажу, що в складі гостей найкращим гравцем був голкіпер Євген Вахновський, який "витягував" все, що летіло в рамку воріт. На 78 хвилині, після флангового прострілу Андрія Шпака, який вступив в гру одразу по перерві, рикошетом у свої ворота міг забити Петро Панич, але і тут воротар виявився переможцем епізоду.

На 86 хвилині господарі отримали право на перший штрафний по центру воріт, біля карного майданчика (всі інші призначалися з флангів і йшли навісами у нього). До м’яча підійшов автор першого голу Сергій Рибак. Удар! М’яч попадає у когось із захисників гостей і прямує в інший від голкіпера кут (2:1).

По аналізі гри команд можна відмітити молодість гостей, яка набираються досвіду, та навпаки старший вік гравців ФК "Копичинці", котрим не вистачає швидкого забивного форварда.

Варто згалати і про те, що у перерві матчу серед місцевих хлопчиків Федерацією футболу Тернопільської області було проведено конкурс з жонглювання. Набивши 120 разів приз - футбольний м'яч дістався Богдану Сагайдаку.

***

ФК "Копичинці" – ФК "Трибухівці" (Бучацький р-н.) – 2:1 (1:1)

14 травня. Копичинці. Стадіон "Надія". 300 гл. +15 град.

Арбітр: Ігор Скуба (Скалат), асистенти: Андрій Турдієв (Теребовля), Іван Лукащук (Кременець).

Делегат-спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Копичинці": Черниш, Чепига, Скорейко, Гондз, Сокіл-к, Ватраль, Крохмалюк (Шпак, 46), Рибак, Мороз (Пинило, 81), Сливка, Клак (Куріцький, 64).

Трибухівці: Вахновський, Струс, Долик, Панич, В. Скавуляк, І. Скавуляк-к, І. Крушельницький (Олексевич, 90), Гаврилюк, Бородиця, Юристий, Кістяник (Щербаков, 82).

Голи: С. Рибак (3, 86), І. Крушельницький (22).

Попереджені: О. Крохмалюк (40), В. Гондз (78), Р. Ватраль (90+3), І. Кістяник (81), І. Крушельницький (85), П. Панич (85), І. Долик (85).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook