Про нас
увійти

"Колос" рятує нічию в матчі з "Прогресом"

категорія: Футбол | дата: 15 05 2017

Зборівський "Колос" у матчі 3-го туру чемпіонату області з футболу (вища ліга) зумів у компенсований час врятуватися від поразки, зігравши з заліщицьким "Прогресом" внічию – 1:1.

Головні події в матчі розгорнулися після перерви. На початку другого тайму Владислав Токарчук, який вийшов на заміну, обікрав зборівського оборонця, але вийшовши віч-на-віч з воротарем Русланом Мазуром не зумів поцілити в рамку воріт. Один до одного епізод повторився через кілька хвилин оборонець "Колоса" Василь Палій зіграв невпевнено, Токарчук забрав м’яча і не зближуючись з воротарем, потужно пробив під Мазуром (0:1). Гості контролювати хід гри. Ще не раз могли відзначитися Павло Чорномаз та Володимир Леськів, та все ж втримати перемогу вони не зуміли. Коли вже йшов компенсований час, після передачі з лівого краю нападу "Колоса", м’яч потрапив до ніким не прикритого в центрі штрафного майданчика Володимира Грабчака, який розібрався з кіпером "Прогресу" Іваном Мельником (1:1).

***

"Колос" (Зборів) – "Прогрес" (Заліщики) – 1:1 (0:0)

14 травня. Зборів. Стадіон "Колос". 200 гл. +17 град.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль), асистенти: Роман Островський, Іван Сокіл (обидва – Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

Зборів: Мазур, Палій, Світлик, Муравський, М. Турчак, Бардокін-к, Грабчак, Цюман (Комар, 46), Головко (Процик, 67), Козелко, В. Турчак (Забитівський, 73).

Заліщики: Мельник, Лилик (Словський, 80), Папірович, Пастухов, Ткачик, Пилип’юк, Гусляк-к, Чорномаз, Городинський, Леськів, Ландяк (Токарчук, 46).

Голи: В. Токарчук (53), В. Грабчак (90+1).

Попереджені: В. Грабчак (50), С. Ткачик (69), М. Турчак (87), І Городинський (87).

Джерело: ФФТО

 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook