Про нас
увійти

ФК Тернопіль вилетів з Першої ліги

категорія: Футбол | дата: 15 05 2017
ФК Тернопіль вилетів з Першої ліги

Виїзна поразка 2:0 від київської Оболоні-Бровар коштувала футбольному клубу Тернопіль місця у Першій лізі за чотири тури до кінця чемпіонату.

Матч відбувся у Києві на столичній "Оболонь-Арені". "Пивовари" відзначилися на старті поєдинку, а після перерви вдало реалізували стандарт. ФК Тернопіль протягом матчу теж створив ряд моментів, але жоден не реалізував.

Ця поразка остаточно позбавила Тернопіль шансів залишитися у першій лізі. За чотири тури до завершення чемпіонату, Тернопіль достроково вилетів з Першої ліги. У підопічних Петра Бадла наразі 14 очок, а у чернівецької Буковини, яка знаходиться у безпечній зоні – 31. Тобто, навіть вигравши всі чотири матчі, ФК Тернопіль уже ніяк не зможе убезпечити себе від вильоту.

Нагадаємо, що Тернопіль вийшов у Першу лігу у 2014-му році. Провівши три сезони, муніципальна команда покидає турнір. Цікаво, що наставник команди Петро Бадло уже має гіркий досвід виступів з командою у Першій лізі. Два роки тому він прийняв тернопільську Ниву у Першій лізі, але команда не вийшла на весняну частину змагань, втративши професійний статус. Тепер Бадло вилетів з Першої ліги разом із Тернополем.

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook