Про нас
увійти

Бережанська ДЮСШ – переможець групи у ДЮФЛ!

категорія: Футбол | дата: 15 05 2017
Бережанська ДЮСШ – переможець групи у ДЮФЛ!

Після матчу 20-го туру чемпіонату ДЮФЛ України в першій лізі (група 4) між командами ДЮСШ (Бережани) – ФК "Калуш" (2:0) бережанська команда достроково стала переможницею у своїй групі.  

Перемога в звітному поєдинку гарантувала б підопічним Ігоря Хичія ( U-17) перше місце в групі (хоча винниківський "Рух" та новояворівський ФК "Янтарний" ще можуть наздогнати бережанців, але поступатимуться їм за додатковими показниками). Тому, як і в попередніх іграх, не було яскравих командних дій, вишуканих комбінацій, була справжня чоловіча боротьба, яка й принесла результат: в першому таймі ворота гостей вразив Василь Качерай, а в другому – Назарій Легета (забив вже 17 гол у сезоні!).

Підсумковий результат 2:0 – і в двох наступних турах юні бережанські футболісти мають лише підтвердити не випадковість цього результату.

Вітаємо гравців, тренерів та усіх, хто причетний до цієї перемоги (особливо головного мецената Юрія Бойківа), та бажаємо команді продовжувати переможну ходу, а футболістам - нових футбольних висот!

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook