Про нас
увійти

Чайка" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 13 05 2017
Чайка

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 17-му турі чемпіонату України серед аматорів буде "Чайка" з Петропавлівської Борщагівки (Київська обл.). Матч відбудеться на стадіоні "Козак-Арена" у Петропавлівській Борщагівці 13 травня о 17:00.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів, тур 17

"Чайка" – "Нива" Тернопіль

13.05.17, с. Петропавлівська Борщагівка, стадіон "Козак-Арена", 17:00

Матч першого кола: "Нива" – "Чайка" 0:2

Перед матчем

Дебютний матч у якості головного тренера у Петропавлівській Борщагівці проведе новий наставник "Ниви" Сергій Задорожний. В останній грі проти волочиського "Агробізнеса" діями команди керував спортивний директор "Ниви" Самір Гасанов, а новий головний тренер пильно стежив за діями команди з трибун. Хоч "Нива" не здобула перемоги у тому матчі, але командні дії та самовіддача гравців сподобалася ледь не усім, хто був присутній на матчі проти лідера чемпіонату. Зазначимо, що для "Ниви" ця поразка стала третьою поспіль у чемпіонаті і команда продовжує перебувати на низькому для себе 9-му місці у турнірній таблиці.

"Чайка" у попередньому турі теж програла. У виїзному матчі підопічні Віктора Яїчника були биті підгірським "Оскаром" 3:1. Це фіаско стало для команди з Київщини першим у другому колі. До цього часу команда усі свої матчі вигравала та залишала свої ворота "сухими". Втрата очок у Підгір'ї коштувала "Чайці" третього місця у турнірній таблиці, куди знову піднявся оржівський "ОДЕК".

Зате на тижні "Чайка" стала фіналістом Кубка України серед аматорів. За сумою двох матчів колектив з Петропавлівської Борщагівки з рахунком 4:0 пройшов "Нову Поліцію" з Кропивницького. У фіналі "Чайка" зустрінеться з чинним чемпіоном Львівської області — СКК "Демня".

Суперник

Київську команду називають одним із відкриттів цього сезону аматорського чемпіонату у Групі 1. Не дарма команда з передмістя столиці займає позицію у верхній частині турнірної таблиці.

У період між першим та другим колом, "Чайка" майже повністю змінила склад. Новачками клубу стали переважно молоді футболісти, але водночас із чималим досвідом виступів на професійному рівні. Очевидці поєдинків "Чайки" відзначають організованість у діях футболістів команди та вмінні використовувати стандартні положення.

Найстаршим у заявці команди є 33-річний Сергій Пономаренко, наймолодшим — 18-річний Микита Комісар.

Кращим бомбардиром "Чайки" є Андрій Бартошук, який у 14-ти матчах відзначився 3-ма голами.

Факти протистояння

"Нива" вперше зіграє на стадіоні "Козак-Арена" у Петропавлівській Борщагівці.

Поле стадіону "Козак-Арена" має покриття зі штучної трави. "Чайка" єдина команда Групи 1, яка проводить домашні матчі саме на полі зі штучним покриттям.

Через травму, отриману у попередній грі з "Агробізнесом", матч пропустить нападник "Ниви" Юрій Головачук.

"Чайка" не програла жодного домашнього матчу у цьому сезоні, лише раз зігравши внічию.

Переважна більшість гравців "Чайки" — вихованці київського футболу.

Статистика офіційних матчів

17.09.16 Великі Гаї

"Нива" – "Чайка" 0:2 (Баранович 4, Алексевич 90+2, авт.)

 

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook