Про нас
увійти

Руслан Луцик: Хочемо показати хорошу гру ,щоб приходило по-більше вболівальників

категорія: Футбол | дата: 13 05 2017
Руслан Луцик: Хочемо показати хорошу гру ,щоб приходило по-більше вболівальників

Про підсумки першої половини весняної частини чемпіонату України серед аматорів , та про інше ми поговоримо з півзахисником команди Русланом Луциком.

- Руслан , половина матчів весняної частини чемпіонату серед аматорів вже позаду. Наскільки задоволений результатом проведених матчів?

- Всім доброго дня. Так, ми вже зіграли половину матчів і в них заробили 7 очок. На мою думку ми могли зіграти набагато краще і добитися більшого результату, але скажу,що він і не є провальним.  Але все ж таки задачі на сезон були поставлені зовсім інші, вищі. Хотілося набагато кращого.

- Тиждень назад в команду прийшов Ігор Яворський, як тобі працюється під його керівництвом , і які зміни відбулися з його приходом?

- Ігор Петрович хороший, кваліфікований тренер, працюється під його керівництвом із задоволенням.  Поки що кардинальних змін немає, але він вносить свою філософію гри. І мені це дуже подобається. Не буду так зразу розкривати всі карти, але зміни помаленьку відбуваються. Він є вимогливим тренером, ніхто місце в складі собі ще не забронював, тому буду віддаватися на всі 100% як в грі так і на тренуваннях.

- В останній грі чемпіонату області , попри перемогу , гра команди залишала бажати кращого, в чому бачиш причини?

- В останній грі команда перемогла, так гра далась дуже важко, хотілося би кращої гри. На мою думку гравцям "Ниви" було фізично тяжко після нелегкої перемоги над ФЦ "Ковель-Волинь", і ви пригадуєте яка була погода і стан газону. Поле було дуже тяжке і тому ноги дуже сильно "підсіли" і як такої свіжості не було. Це загально моя думка. Третя гра на тиждень дається в знаки. Але у четвер нам дали вихідний, тому йдемо на відновлення.

- Які очікування в тебе на завершальні 5 ігор чемпіонату?

- Завершити другу половину хочеться на хорошому рівні, здобути як умога більше очок і показати хорошу гру ,щоб приходило по-більше вболівальників, тому що ми граємо для них! Тому приходимо й вболіваємо!

- Давай трошки переведемо тему. Розкажи коли ти почав займатись футболом,та як попав в ниву?

- Почав займатися футболом з самого дитинства, першим тренером був Едуард Яблонський , але пізніше перейшов до тренерів які навчили мене грати футбол, це Курдупель Роман Михайлович та Джуглєй Володимир Васильович . Після закінчення Тернопільського ДЮСШ була можливість виступати на першість області за команду "Поділля-Агрон", там я себе проявив вже з іншої сторони – кращої, згодом запросили в ФК "Нива" Теребовля. Потім в кар'єрі був ФК "Тернопіль", але там не вдалося зачепитися за основний склад і повернувся назад. Зараз задоволений усім що робиться в клубі, та всім цим діям дякую президенту Степану Степановичу!

- І останнє запитання. Ходять чутки , що тобою цікавляться команди другої та навіть першої ліги. Які твої плани по завершенні сезону?

- Так, команди зв'язувались зі мною, але ви бачите за яку емблему я зараз виступаю. І наразі мене все тут влаштовує. Плани по закінченні сезону будуть залежати від тренерського штабу і головного тренера, чи буду я їм потрібний на наступний сезон.

"Нива" Теребовля

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook