Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" у непростому поєдинку перемогла підволочиський "Збруч" – 2:1

категорія: Футбол | дата: 11 05 2017
Теребовлянська

У центральному матчі 3-го туру чемпіонату Тернопільської області з футболу серед команд першої ліги теребовлянська "Нива" у непростому поєдинку перемогла підволочиський "Збруч" – 2:1.

Новий головний тренер теребовлянської "Ниви" Ігор Яворський, який нещодавно очолив команду, здобув першому перемогу в чемпіонаті області. В першому таймі здавалося отримають легку перемогу, адже протягом кількох хвилин їх форвард Олександр Боженко записав на свій бомбардирський рахунок дубль. У першому випадку після подачі з лівого краю, одразу троє оборонці "Збруча" не зуміли дотягнутися до м’яча, натомість його на дальній стійці в падінні головою переправ у ворота Боженко (1:0). Незадовго прохід по правому краю Віталій Бодака завершився скидкою на того ж Боженка, який поцілив у дальню від воротаря "дев’ятку" (2:0).

Однак після перерви підволочиській команді вдалося один гол відіграти. Після удару зі штрафного, кіпер "Ниви" відбив м’яча перед собою і Ігор Копцюх добив його у ворота (2:1). Гості з усіх сил намагалися відігратися, та все ж господарі поля не дозволили суперникові зрівняти рахунок, тим самим записали до турнірної таблиці чергові три очки.  

***

 "Нива" (Теребовля) – "Збруч" (Підволочиськ) – 2:1 (2:0)

10 травня. Теребовля. Стадіон "Колос". 300 гл. +13 град.

Арбітр: Олександр Циганков (Тернопіль), асистенти: Іван Сокіл, Василь Бельзецький (обидва – Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Микола Філь (Тернопіль).

"Нива": Северин, Куріцький, В. Сороцький (Гаврилюк, 72), Оконський, Ю. Никеруй-к (Луцик, 46), Макогон, О. Никеруй (Гарібян, 78), І. Сороцький (Рябий, 72), Гриб (Бодак, 27), Штанкевич (Коротюк, 68), Боженко.

"Збруч": Глушка-к, Бiскуп, А. Хома, Михайло Паюк, Максим Паюк, Хабаров (Темних, 78), Гапанович, Николайчук, Коза, Іванцiв, Копцюх.

Голи: О. Боженко (28, 34), І. Копцюх (75).

Попереджені: Р. Гаврилюк (89).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook