Про нас
увійти

ФК "Бережани" переміг ФК "Колос"

категорія: Футбол | дата: 09 05 2017
ФК

7 травня відбулися матчі 2-го туру чемпіонату Тернопільської області з футболу у вищій лізі. У центральному поєдинку дня у Бережанах зустрічалися команди, які в першому турі святкували перемоги, – ФК "Бережани" та зборівський "Колос".

Господарі поля, забивши два м’ячі в кожному з таймів, святкували перемогу та одноособово очолили турнірну таблицю у вищій лізі. Перший гол після подачі після стандарту забив лідер бережанців Ігор Швець (до штрафного призвів фол Михайла Турчака на Тарасу Семенця). А збільшив перевагу господарів Іван Абрамець красивим ударом з кута штрафного майданчика у "дев'ятку".

Варто відзначити і гостей, які на 20-й хвилині матчу мали реальний шанс відзначитися і тоді не відомо, як би розвивалися події на футбольному полі. Тоді Ігор Козелко після подачі Сергія Комара міг ударом головою відкривати рахунок у матчі. Однак зовсім трішки м’яч розминувся з воротами, пройшовши сантиметрів 20-ть повз стійку.  

***

ФК "Бережани" – "Колос" (Зборів) – 2:0 (1:0)

7 травня. Бережани. Міський стадіон. 600 гл. +22 град.

Арбітр: Володимир Пиндиківський (Бучач), асистенти: Іван Сокіл,  Вадим Трач (обидва – Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

Бережани: Гарас-к, Клюшніченко, Білик, Фарботняк, Бойчук, Абрамець, А. Когут (Крупа, 82), Стирчак, Швець (Мацалап, 81), Семенець (Бойко, 88), Кучинський (Гриб, 70).

Зборів: Мазур (Колісник, 75), Козелко, Світлик, Муравський, М. Турчак, Палій, Бардокін, Комар (Грабчак, 63), Головко (Процик, 66), Цюман (Забитівський, 80).

Голи: І. Швець (29), І. Абрамець (87).

Попереджені: С. Клюшніченко (53), Р. Бардокін (70).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook