Про нас
увійти

ФК "ДСО-Поділля" розгромив ФК "Козова"

категорія: Футбол | дата: 09 05 2017
ФК

Команда "ДСО-Поділля", яка в чемпіонаті Тернопільської області з футболу (вища ліга) представляє Тернопільський район, свої домашні матчі проводить на футбольному полі селища Велика Березовиця. 7 травня колектив "ДСО-Поділля" суперничав з ФК "Козова" і впевнено його переміг – 3:0.

Перед початком поєдинку, незважаючи на дощ, відбулося урочисте відкриття футбольного сезону. Було приємно бачити, як школярі супроводжували гравців на футбольному полі. Це гідний приклад для наслідування іншим командам обласного чемпіонату, адже подібні заходи прищеплюють юному поколінню любов до футболу.

Що стосується спортивної сторони матчу, то початок розгрому гостей поклав Олексій Литовченко, який на лівому фланзі пройшов трьох опонентів і з лівої ноги пробив у верхній лівий кут воріт – 1:0. Під час другого взяття воріт той же Литовченко майстерно скинув м’яча головою на одинадцять метрів під удар Артему Вітовичу і той був точним – 2:0. А крапку в матчі поставив Станіслав Скибіцький, який завдав прицільного удару в ближній верхній від кіпера кут воріт – 3:0.  

Що цікаво, у перерві матчу організатори провели серед вболівальників конкурс, переможець якого отримав футбольний м’яч!

***

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – ФК "Козова" – 3:0 (2:0)

7 травня. В. Березовиця. Сільський стадіон. 100 гл. +17 град.

Арбітр: Володимир Ясюченя (Тернопіль), асистенти: Віталій Буняк (Бережани), Михайло Брик (Чортків).

Делегат-спостерігач: Борис Трач (Тернопіль).

"ДСО-Поділля": Бритковський, А. Гринченко, Літвінський, Скобляк, Алексевич (Процик, 81), Беркита, Вітович (Іванина, 50), Мищишин (Стецюк, 82), Скибіцький, Литовченко (Гурін, 61), Сорочан (Богач, 84).

ФК "Козова": Марченко, Данилюк, Захарчук, Місецький, Павелко (Мандзій, 78), Бобко, Костів, Мартинюк, Т. Шимонович, Д. Репела (Й. Репела, 43), Гарилюк (Ю. Шимонович, 86).

Голи: О. Литовченко (22), А. Вітович (34), С. Скибіцький (75).

Попереджені: М. Павелко (18), А. Захарчук (48), П. Данилюк (49), Ю. Беркита (49), Ю. Шимонович (89).

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook