Про нас
увійти

ФК "Чортків-Педуніверситет" дома переміг ФК "Львів"(ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 09 05 2017
ФК

7-го травня, ФК "Львів" зустрівся із аутсайдером турнірної таблиці – ФК "Чортків-Педуніверситет". Матч першого кола завершився перемогою "синьо-золотих левів" з розгромним рахунком 5-0. 

У Чорткові через дискваліфікацію наша команда на поле вийшла без капітана Олега Матушевського. Помітно було, що господарі хотіли здобути першу перемогу в рідних стінах від вересня місяця. "Чортків" вийшов на гру заведений, видно було, що хлопці на всі сто викладаються на полі. Що в свою чергу не скажеш про "городян", не було помітно великого бажання привезти перемогу до Львова, ще й день міста Львова. Чортківчани створювали небезпечні атаки, проте їм бракувало майстерності в завершальних діях. Львів’яни мали декілька хороших штрафних, але жодний не був реалізований, навіть не вдалося створити небезпеку у воріт суперників. На перерву команди пішли так і не визначивши сильнішого. У другому таймі чортківчани віддали ініціативу ФК "Львів", очікуючи на можливість провести вдалу контратаку. І їм це вдалося, на 75 хвилині гравець ФК "Чортків" , після невдалого пасу Бариляка, отримує передачу з своєї половини поля, виходить на побачення з Жуком та прострілює ворота. На 85 хвилині львів’яни грають у меншості, – Юрій Шпирка отримує другу жовту картку за неспортивну поведінку, до речі, першу отримав за розмови, та покидає поле. В кінці другого тайму господарі забивають другий гол, Тарабалка отримує пас з правого флангу, і спокійно в нашому штрафному майданчику, знаходячись без опіки, направляє круглого в сітку. В підсумку ФК "Чортків" заробляє три очки, обходить "городян" та посідає 10-те місце в турнірній таблиці. ФК "Львів" опускається на останню 11-ту сходинку. 

Нагадаємо, що цього року ФК "Львів" здобув лише два очки в чотирьох матчах…… А попереду матч з лідером , в неділю 14 травня о 15-00 на стадіон "СКА" завітає ФК "Оскар" з Підгір’я.

Джерело: ФК Львів

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook