Про нас
увійти

Петро Бадло: "Збираємося створювати боєздатний колектив у ФК Тернопіль"

категорія: Футбол | дата: 05 05 2017
Петро Бадло:

Новий головний тренер ФК Тернопіль Петро Бадло розповів Sport Arena, над чим працюватиме найближчим часом.

Напередодні 40-річний наставник був представлений в якості нового головного тренера тернопільського клубу, який замикає таблицю Першої ліги і відстає від рятівної зони на 14 очок за 6 турів до кінця.

Проте молодий спеціаліст, який уже встиг попрацювати в Першій лізі з іншим тернопільським клубом — Нивою, збирається розпочати розв'язання серйозного завдання. Йому належить будувати команду на майбутнє.

— Розуміємо всю складність турнірній ситуації, але маємо намір не здаватися без бою і віддати всі сили в останніх матчах сезону, — розповів Бадло.— Звичайно, в такій ситуації складно зберегти місце в Першій лізі, але навіть якщо виліт трапиться, клуб продовжить виступи. Наше завдання на цей відрізок — ознайомитися з кадровим потенціалом, вивчити можливості футболістів, а також подивитися, хто нам може допомогти в майбутньому. Ми працюємо з прицілом на наступний сезон і збираємося створювати боєздатний колектив.

На питання про можливе посилення головний тренер відповів, що гравців з професійних клубів чекати не варто, а аматорів заявляти зараз вже не можна. Тому, хоча він і встиг запримітити кількох у регіоні футболістів, дограє Тернопіль, швидше за все, в тому ж складі.

— Для хлопців залишок сезону — шанс показати себе і отримати цінний досвід. Ми спрямовуємо їх на те, що дограти сезон треба гідно.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook