Про нас
увійти

Зборівський Колос сенсаційно переміг ДСО-Поділля

категорія: Футбол | дата: 04 05 2017
Зборівський Колос сенсаційно переміг ДСО-Поділля

Центральним матчем першого туру чемпіонату Тернопільської області з футболу у вищій лізі став поєдинок у Зборові. Місцева команда "Колос" сенсаційно перемогла одного з фаворитів обласних змагань – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – 2:1.

Долю поєдинку вирішили два голи зборівчан забитих у першому таймі. На початку матчу Роман Бардокін перехопив м’яча в центрі поля, протягнув його з десяток метрів та віддав Ігорю Козелку. Той увійшов в карну зону та переадресував смугастого на лівого півзахисника Назара Головка, який завдав точного удару в дальній від воротаря кут метрів з 13-ти. Під час другого гола Назар Головко вже виступив у ролі асистента. Він, обігравшись із Сергієм Комаром біля кутового прапорця, зробив навісну передачу на Ігоря Муравського, котрий точно пробив у дотик злету.

На початку другого тайму гості відіграли одного м’яча. Після розіграшу кутового помилкою зборівського воротаря Руслана Мазура, який вигукнув "я", чим дезорієнтував одразу трьох своїх захисників, скористався нападник гостей Юрій Сорочак, який ударом головою скоротив рахунок. Але розвинути успіх підопічним Володимира Джуглея не вистачило сил, позаяк ті ще з першого тайму грали в меншості (з поля було вилучено Андрія Вадовського).

***

"Колос" (Зборів)  – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – 2:1 (2:0)

30 квітня. Зборів. Стадіон "Колос". 300 гл +8 град.

Арбітр: Ігор Садковський (Теребовля), асистенти: Андрій Турдієв (Теребовля), Володимир Ясюченя (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Ярослав Боднар (Тернопіль).

"Колос": Мазур, Палій, Світлик, М. Турчак, Муравський, Цюман, Бардокін, Комар (Блакита, 81), Козелко, Головко (Процик, 79), В. Турчак (Дорош, 87).

"ДСО-Поділля": Бритковський, Скобляк, А. Гринченко, Богач (Стецюк, 41), Алексевич, Беркита, Вітович, Гурін (Скибіцький, 64), Литовченко (Мищишин, 46), Сорочан.

Голи: Н. Головко (3), І. Муравський (36), Ю. Сорочак (47).

Попереджені: А. Вадовський (7), В. Турчак (43), С. Комар (55), А. Цюман (63), М. Турчак (73), Н. Стецюк (82), А. Процик (86), Р. Мазур (90+4).

Вилучений: А. Вадовський (41, друге попередження).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook