Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" вдруге у сезоні програла "ОДЕКу"

категорія: Футбол | дата: 25 04 2017
Тернопільська

23 квітня у матчі 14-го туру чемпіонату України з футболу серед аматорів (Група 1) футбольний клуб "Нива" Тернопіль на виїзді програв оржівському "ОДЕКу" з рахунком 2:0.

Поєдинок у Оржеві не був багатим на гольові нагоди, а перемогу господарям принесли два голи після стандартів наприкінці кожного з таймів.

У першому таймі моменти біля обох воріт можна перерахувати на пальцях однієї руки. На стартових хвилинах Ільчишин пробивав з лінії штрафного майданчика, але удар вийшов не сильним і до того ж влучив у захисника оржівської команди, після чого легко опинився в руках голкіпера. За кілька хвилин по тому поблизу чужого штрафного майданчика м'яч перехопив Головачук та одразу ж завдав удару по воротах — мимо.

"ОДЕК" відповів на 15-ій хвилині. Після ривка когось із суперників по правому фланзі та прострілу на 11 метрів, Сухецький зіграв надійно, випередивши нападника та вибивши м'яч подалі.

Найкращу нагоду відкрити рахунок гравці "Ниви" втратили на 35-ій хвилині гри. Головачук знову перехопив м'яч на чужій половині поля та протягнув його до штрафного майданчика. На жаль, Юрій вчасно не віддав передачу на Шелію, який паралельно набігав на ворота, а сам завдав удару, який вийшов невдалим.

Зате сповна шансом вийти вперед до перерви скористалися футболісти "ОДЕКа". Після подачі зі штрафного оборонці "Ниви" прогавили Коляду, який відкрив рахунок ударом з воротарського майданчика.

Другий тайм не особливо відрізнявся від першого. Знову на перший план вийшла боротьба, а до гольових моментів справа доходила рідко. У середині тайму, після помилки захисників "Ниви", суперник завдавав удару з району одинадцятиметрової позначки — врятувала перекладина. Ще двічі свою команду рятував Іван Бук, який в Оржеві провів перший офіційний матч у футболці "Ниви".

Розв'язка гри наступила на першій з чотирьох доданих до основного часу хвилинах. І знову господарям допоміг стандарт. Штрафний гравці "ОДЕКа" заробили поблизу кутового прапорця. Після подачі Апанчук в один дотик відправив м'яч під поперечину воріт "Ниви", встановивши остаточний рахунок у грі.

Чемпіонат України серед аматорів Група 1, тур 14

23 квітня 2017, смт. Оржів, стадіон "ОДЕК-Україна"

"ОДЕК" – "Нива" 2:2

Голи: Коляда (41), Апанчук (90+1)

"ОДЕК": Кособуцький, Чикалюк-Козакевич, Шекель, Воробей (Панас 34), Красномовець, Ніколайчук, Коляда (Газицький 78), Наумець (Капустинський 90+2), Трофімчук, Каращенко (Семенчук 72), Таргоній (Апанчук 66)

"Нива": Бук, Пікуль, Мороз, Пріхна, Кіцак (Понєдєльнік 55), Сухецький, Ільчишин (Гатала 78), Матвіків, Головачук, Дзядикевич, Шелія

Попередження: Шекель (24), Красномовець (36), Мороз (87)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Результати 14-го туру:

22.04 "Оскар" – "Малинськ" 3:1

23.04 "ОДЕК" – "Нива" Тернопіль 2:0

23.04 "Рочин" – ФК "Львів" 1:0

23.04 "Нива" Теребовля – "Чайка" 0:1

23.04 "Чортків-Педуніверситет" – "Агробізнес" 1:4

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook