Про нас
увійти

Чортків-Педуніверситет зіграє проти лідера аматорської ліги

категорія: Футбол | дата: 22 04 2017
Чортків-Педуніверситет зіграє проти лідера аматорської ліги

У 14-му турі аматорського чемпіонату України ФК Чортків-Педуніверситет вдома зіграє проти волочиського Агробізнеса.

"Чортків-Педуніверситет" – "Агробізнес" (матч першого кола 0:2)

23.04. 15:00. Стадіон "Харчовик" (Чортків)

У Чортків завітає лідер аматорського чемпіонату України — волочиський "Агробізнес", який скористався шансом та обійшов у турнірній таблиці підгірський "Оскар". Підопічні Андрія Донця після нульової нічиєї у Червонограді, минулого тижня вдома впевнено розібралися з теребовлянською "Нивою" і захопили першість.

Справи "Чорткова" у чемпіонаті і надалі бажають кращого. У стартовій грі другого кола команда Василя Івегеша спромоглася на подвиг, відігравши на останніх хвилинах два м'ячі у тернопільської "Ниви". Але у попередньому турі "Чортків-Педуніверситет" зазнав поразки у Малинську, втративши нагоду покинути останню позицію.

Зазначимо, що "Агробізнес" — єдина команда Групи 1, яка поки не програвала у чемпіонаті. А у "Чорткова" статистика протилежна — команда зазнала дев'ять поразок, що є найбільшим показником сезону.

До речі, "Агробізнес" перед виїздом на Тернопільщину поповнив склад 28-річним Костянтином Одольським, останнім клубом якого був херсонський "Кристал", який нещодавно втратив професійний статус, припинивши виступи у Другій лізі.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook