Про нас
увійти

"Нива" (Теребовля) – ФК "Малинськ". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 09 04 2017

У Теребовлі зустрічатимуться сусіди у турнірній таблиці. Місцева "Нива", що посідає 8-ме місце, чекає у гості дев'яту команду чемпіонату — ФК "Малинськ", який до другого кола готувався під керівництвом тренера Богдана Самардака.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів, тур 12

"Нива" (Теребовля) – ФК "Малинськ"

9.04. 16.00. Стадіон "Колос" (Теребовля)

Матч першого кола:  ФК "Малинськ" "Нива" (Теребовля) 1:0

Теребовлянська команда як і торік, брала участь у турнірі пам'яті Ернеста Юста, але покинула його на стадії 1/16 фіналу. Підопічні Назара Козака у рамках підготовки регулярно брали участь у товариських зустірчах та провели двотижневі збори на Теребовлянщині. Покинули команду кілька гравців основного складу — Дмитро Стриєшин, Олег Лівіцький, Тарас Мороз і Тарас Кормило. Також із заявки клубу зникли Дмитро Коник і Микита Слободянюк. Замінити гравців, що покинули команду, покликані новачки, а саме Олександр Боженко, Михайло Рябий, Віктор Ольховий, Роман Гаврилюк, Андрій Гриб та Павло Макогон.

ФК "Малинськ" підготовку до офіційних матчів аматорського чемпіонату проводив шляхом участі в обласних футбольних турнірах на Рівненщині. Команда завоювала бронзові медалі у турнірах пам'яті Шморгуна та Завацького. Нові обличя у "Малинську" це — Василь Лойко, Дмитро Луцюк, Віталій Тивонюк і Тарас Топоровський.

 

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook