Про нас
увійти

ФК "Чортків-Педуніверситет" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 09 04 2017
ФК

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 12-му турі чемпіонату України серед аматорів буде футбольний клуб "Чортків-Педуніверситет". Матч відбудеться на стадіоні "Харчовик" у м. Чортків 9 квітня о 15:00.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів, тур 12

"Чортків-Педуніверситет" – "Нива" Тернопіль

9.04.17, м. Чортків, стадіон "Харчовик", 15:00

Матч першого кола: "Нива" – "Чортків" 1:0 (Сухецький)

Дискваліфікації: Кіцак ("Нива")

Арбітр — Леськів Я. А. (Львівська обл.)

Асистенти арбітра — Онишків А. В. (Львів), Цмоканич Н.М. (Львів)

Четвертий арбітр — Циганков О.О. (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Папірович В. Г. (Хмельницький)

Перед матчем

Друге коло аматорського чемпіонату України з футболу тернопільська "Нива" розпочне у Чорткові. Востаннє команди виходили на футбольне поле в офіційних матчах ще на початку листопада минулого року. Відтоді опоненти встигли відпочити, провести повноцінну підготовку та доукомплектувати свої склади.

ФК "Чортків-Педуніверситет" у першому колі набрав лише 4 залікові очки, тож по праву займає останнє місце у турнірній таблиці. Команда Василя Івегеша попри статус аутсайдера групи 1 зіпсувала нерви не одній команді з групи лідерів. "Чортків-Педуніверситет", мабуть, наймолодша команда групи 1 після ФК "Львів". Більшість гравців якої — студенти Тернопільського національного педагогічного університету, які захищають кольори вузу і у чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів.

Чортківська команда підготовку до другого кола чемпіонату проводила на Тернопільщині. Гравці команди брали участь у складі студентських команд у кількох зимових турнірах та чемпіонаті Тернопільської футзальної ліги. У березні "Нива" та "Чортків" провели товариську зустріч у Кутківцях, яка завершилася перемогою тернополян 4:0. Кількома днями пізніше підопічні Василя Івегеша на цьому ж полі з рахунком 2:0 переграли теребовлянську "Ниву" — теж учасника аматорського чемпіонату України.

Суперник

"Чортків" зарекомендував себе, як непоступлива команда. Враховуючи молодий склад, конкурувати з більш досвідченими опонентами чортківцям поки сил не вистачає. Акцент попереду тренерський штаб суперника робить на братів Івана та Миколу Когута, які відзначаються своїми швидкісними даними. Ворота команди у першому колі захищав досвідчений Іван Плекан. Відкритим стоїть питання участі у матчах двох досвідчених гравців Андрія Кондзьолки та Василя Чорного, які є у заявці "Чорткова", але жодного матчу у першому колі не провели.

Під час паузи між колами, склад "Чорткова" станом на 6 березня поповнили п'ять новачків. Воротар Іван Магіс до переходу у "Чортків" виступав за чернівецький "Університет". Сергій Лис та Денис Мострянський грали у Бережанах за місцеву "Ниву". Володимир Гайковий виступав у чемпіонаті Львівщини за юнаків золочівського "Сокола", а Олег Коваленко захищав кольори червоноградського "Шахтаря".

Цікаві факти протистояння

Домашній матч першого кола між "Нивою" та "Чортковом" за згодою сторін був проведений на полі чортківської команди у зв'язку із реконструкцією поля на домашній арені "Ниви" у Великих Гаях.

Головний тренер футбольного клубу "Нива" Тернопіль Петро Бадло свого часу провів 61

матч у складі чортківського "Кристала" у чемпіонаті та Кубку України.

Гравець "Ниви" Святослав Дзядикевич у першому колі аматорського чемпіонату захищав кольори чортківської команди, провівши за неї лише один матч. Нападник вийшов в основі на гру "Чортків" – "Малинськ" (1:3) та був замінений на 56-ій хвилині матчу.

Думки про майбутній матч:

Петро Бадло, головний тренер "Ниви":

— ФК "Чортків" дуже хороший суперник, який має у своєму складі молодих та перспективних футболістів. Гру очікую дуже важку і жодної недооцінки бути не повинно. Як показує практика, то перші ігри завжди даються важко. Тому налаштовую своїх підопічних на непростий матч.

Андрій Понєдєльнік, нападник "Ниви":

— В той час коли я забивав у "Чорткові" грали зовсім інші футболісти. Склад повністю змінився і нам буде дуже важко забити. Впевнений, що команда зробить все потрібне для перемоги.

Статистика офіційних зустрічей:

Команди двічі зустрічалися між собою у чемпіонаті Тернопільської області. У Чорткові "Нива" перемогла з рахунком 3:1, а вдома тернополяни зіграли внічию 3:3, виграючи по ходу матчу 3:0. У першому колі аматорського чемпіонату України "Нива" перемогла 1:0.

 

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook